ON JE "KRIVAC" ZA REZULTATE!? Prisustvo Majora daje posebnu dimenziju ekipi!

Autor:

Sport

12.09.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izdvaja se od mnogih kolega i iz jačih rangova takmičenja!

ON JE "KRIVAC" ZA REZULTATE!? Prisustvo Majora daje posebnu dimenziju ekipi!

Foto: FK Titel

Prošlogodišnji plasman nije zadovoljio apetite kluba, ali je u aktuelnom prvenstvu sve dosta bolje.

Fudbalski klub Titel se nakon pet odigranih mečeva nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dva više ima liderski sastav Borca iz Novog Sada koji sedi na maksimalnom učinku.

Odlično su fudbaleri Titela ušli u novu sezonu, u prva tri kola zabeležena su tri trijumfa (8:0, 3:0 i 2:0), zatim je usledio remi sa Hajdukom iz Gardinovca u meču bez golova, dok je proteklog vikenda zabeležena pobeda na teškom gostovanju sastavu Petar Puača. 

Ekipa Titela se izdvaja od ostalih sastava u ligi po tome što je u dosadašnjem toku prvenstva i dalje bez primljenog gola, dok su mrežu rivala tresli u 14 navrata, što ih stavlja u red trećeg najboljeg napada u ligi.

Na golu Titela poslednjih nekoliko sezona redovan je Filip Major, dvadesettrogodišnji čuvar mreže koji je ponikao u redovima plavo-belih i koji će uskoro proslaviti i deset godina članstva. Naravno za besprekorni učinak Majora pored njega samog, zaslužni su i njegovi saigračima po čitavom terenu, a posebno fudbaleri u odbrambenoj liniji. 

Major je trenutno golman sa pet "klinšitova" i po tome se izdvaja od mnogih čuvara mreža, čak i u dosta jačim rangovima takmičenja. Dobro je poznata u narodu floskula, da dobra odbrana "stvara" dobar napad, a to je slučaj i u redovima Titela.

Plavo-beli predstojećeg vikenda dočekuju ekipu Dinama iz Budisave, koja od starta sezone i dalje nema osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading