BORJAN SAČUVAO TRI BODA: Jedna greška pred svojim golom skupo je koštala domaćina!

Autor:

Sport

12.09.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako vredan trijumf.

BORJAN SAČUVAO TRI BODA: Jedna greška pred svojim golom skupo je koštala domaćina!

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

Peto kolo Srpske lige Beograd zatvoreno je juče na stadionu "GSP Polet Dorćol" gde je istoimena ekipa ugostila sastav Zvezdare, domaćin meča je do ovog susreta osvojio šest bodova, dok su gosti zabeležili četiri više.

Imali su gosti od prvog minuta loptu u svom posedu, provodili su više vremena na polovini rivala, ali nisu uspeli da pronađu pravi način da zaprete golmanu Mariću.

Domaći su svesno prepustili posed "Blukama", i vrebali su svoju šansu iz kontranapada, međutim na desetominutni odmor se otišlo bez golova.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/Fudbalski savez Beograda

Detalj sa meča

I od starta drugog poluvremena viđena je gotovo identična slika na terenu, igrači oba tima su imali dosta oprezan pristup, kako je vreme odmicalo, gosti su pojačavali ofanzivu.

Prva najbolja prilika na meču viđena je na isteku 50. minuta kada su gosti mogli do prednosti, ali golman Marić bio na visini zadatka, ipak pet minuta kasnije je lopta završila u njegovoj mreži. 

Nakon ubačene lopte u kazneni prostor GSP Poleta, Luka Lakić nespretno reaguje pred svojim golom i vara svog golmana, 1:0 za Zvezdaru. 

Od tog trenutka domaći kreću sa otvorenijom igrom, ali su gosti bili spremni za njihove napade, bolje prilike za novi pogodak do nadokande vremena imali su gosti, ali ih nisu realizovali.

Pred sam kraj meča domaći su imali priliku da stignu do jednog boda, sam je ispred golmana Brojana bio napadač Poleta, ali je čuvar mreže Zvezdare maestralno interevenisao i tako je sačuvao trijumf svom timu.

GSP Polet Dorćol - Zvezdara 0:1 (0:0)

GSP Polet: Marić, Stegnjaja (od 82' Krajnović), Radulović (od 74' Đorđević), Tatomirov, Lakić, Marušić (od 57' Rakić), Stoiljković, NIkolić (od 57' Đelmaš), Dimić (od 74' Miletić), Janićijević, Daraboš

Zvezdara: Borjan, Janković, Radović, Avramovski (od 46' Daničić), Jakovljević, Nišavić, Gusnić (od 92' Rančić), Vukićević, Kuzmanović (od 74' Šević), Milosavljev, Jovanović 

U sledećem kolu Zvezdara dočekuje Brodarac dok sastav sa Dorćola ide na noge Torlaku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading