POJAČANJE ZA SPAS SEZONE: Osvajač Kupa Srbije sa crveno-belima karijeru nastavlja na vojvođanskom "Jugu"!

Autor:

Sport

12.09.2023

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa je i dalje bez bodova od početka novog prvenstva.

POJAČANJE ZA SPAS SEZONE: Osvajač Kupa Srbije sa crveno-belima karijeru nastavlja na vojvođanskom "Jugu"!

Foto: FK Indeks Novi Sad

Prelazni rok se polako bliži kraju, a tri dana pre zatvaranja transfer pijace na vojvođanskom Jugu se javila "transfer bomba".

Fudbalski klub Indeks se već četiri vezane sezone takmiči u Vojvođanskoj ligi Jug, u prošlom prvenstvu ekipa je stigla do osvajanja sedme pozicije na tabeli, ali je situacija od starta aktuelne lige drastično drugačija. 

Sastav iz Novog Sada se posle pet odigranih mečeva nalazi na poslednjem mestu na tabeli bez bodova, pored toga ekipa jako loše stoji po pitanju gol razlike, mrežu rivala su zatresli u samo dva navrata, dok je njihov golman savladan čak 12 puta. 

Letnji prelazni rok se bliži kraju, uprava je tražila pojačanje koje će na terenu doneti instant kvalitet i odluka je pala na Igora Đurića (38). Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji štopera i koji je kroz karijeru bio član mnogih klubova kako u našoj zemlji, tako i van granica iste.

Republika

Foto: Starsport

Igor Đurić o dresu Vojvodine

Igor je prve fudbalske korake napravio u Inđiji, kasnije je bio član Srema (Sremska Mitrovica), odakle je otišao u drugi, a kasnije je nastupao i za prvi tim Vojvodine. Nakon Novog sada Đurić je otišao u Holandiju gde je obukao dres Herenevena, odakle se otisnuo UEA u ekipu Sharjaha. Usledio je povratak u redove crveno-belih početkom leta 2012. godine, nakon toga je bio u Radu, Karšjaki (Turska) i Bačkoj gde je i završio profesionalnu fudbalsku karijeru.

Nakon nekoliko godina pauze iskusni štoper je odlučio da ponovo obuje kopčake i u predstojećem periodu će braniti boje Indeksa u Vojvođanskoj ligi Jug. Đurić je zvanično registrovan pre par dana, i uskoro se može očekivati njegov debi u opremi novog kluba. Imajući u vidu situaciju u klubu, veliko Igorovo iskustvo će sigurno dosta značiti kako bi se popravili rezultati u budućnosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading