"ROSONERI" UPISALI PRVI TRIJUMF U NOVOJ SEZONI: Trenerski debi Ristanovića uspešan!

Autor:

Sport

12.09.2023

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evrogol Starčevića vredan tri boda!

"ROSONERI" UPISALI PRVI TRIJUMF U NOVOJ SEZONI: Trenerski debi Ristanovića uspešan!

Foto: GFK Sloboda Užice

U okviru šestog kola Prve lige Srbija ekipa Mladosti GAT ugostila je sastav Slobode iz Užica, domaćin je od starta sezone zabeležio samo dva boda, dok su gosti upisali jedan više.

Prvu ozbiljnu priliku na meču imali su domaći, nakon greške jednog od štopera Slobode, lopta stiže do napadača Mladosti, ali njegov udarac brani golman gostiju.

Zapretili su nakon toga gosti, dug aut izveden je u visini kaznenog prostora, lopta je nakon "flipera" stigla do fudbalera Slobode, ali je njegov udarac izblokiran.

U drugo poluvreme dosta bolje su ušli gosti, vezali su dve dobre prilike i nakon toga su stigli do prednosti iz prelepog udarca sa velike udaljenosti. Loptu je na nekih 25 metara od gola dobio Ognjen Starčević, koji je kao "strelom" pogodio mrežu domaćina, 1:0 za Slobodu u od 48. minuta.

Otvorenije su zaigrali igrači Mladosti od tog trenutka, i sledeća prilika za promenu rezultata je viđena pred golom Slobode, odličan udarac domaćeg fudbalera krajnjim naporom preko prečke izbacio je čuvar mreže Vukašinović.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka smenjivale su se prilike na obe strane, najbolju su imali gosti kada je napadač Slobode izašao u situaciju 1 na 1 sa golmanom, ali je jedan od štopera Mladosti uspeo da mu zasmeta prilikom udarca.

Sloboda je na kraju na trenerskom debiju Predraga Ristanovića uspela da upiše jako bitan trijumf, nakon kojeg je posle tri vezana remija upisala i prva tri boda u novoj sezoni.

Mladost GAT - GFK Sloboda (Užice) 0:1 (0:0)

Mladost GAT: Elesin, Drobnjak, Ilić, Jokić, Đuričin, Tanasin, Pavlica (od 57' Ilić), Vukčević (od 77' Kerkez), Jezdović (od 77' Kokanović), Živković (od 67' Bugarin), Popović (od 57' Abadžija)

GFK Sloboda: Vukašinović, Đ. Glišović (od 46' Đukić), Rašković (od 87' Cvetić), Janković, R. Glišović, Golubović, Starčević, Đerić (od 72' Gajić), Petrović (od 79' Kitanovski), Jovanović

U sledećem kolu Sloboda dočekuje Vršac, dok Mladost gostuje ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading