JAKO TVRD I NEIZVESTAN MEČ: Granit se sa gostovanja u Runjanima vraća bez bodova!

Autor:

Sport

26.09.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gol vredan tri boda ekipa Budućnosti postigla je pred kraj meča.

JAKO TVRD I NEIZVESTAN MEČ: Granit se sa gostovanja u Runjanima vraća bez bodova!

Foto: FK Granit Radalj

U okviru drugog kola Opštinske lige Loznica (grupa A) ekipa Budućnosti iz Runjana ugostila je sastav Granita iz Radalja, oba tima su na otvaranju sezone zabeležila trijumf.

Znali su gosti da ih očekuje jako težak meč i s tim u vezi su postavili taktiku da pre svega sačuvaju svoj gol, i da iz kontranapada pokušaju da zaprete rivalu. 

Imali su loptu u posedu fudbaleri Budućnost, stvarali su šanse, ali iste nisu uspeli da pretvore u pogodak, gosti su pokušali u par navrata da istrče kontru, ali se na odmor otišlo bez golova.

I u drugom poluvremenu situacija na terenu je bila ista, napadali su domaći, dok su gosti čekali svoju šansu. Velika borbenost u redovima Granita i trčanje dovelo je do toga da trener izvrši i izmene kako bi osvežio svoj sastav.

Odlučujući momenat utakmice odigrao se u 81. minutu kada je nakon slobodnog udarca Igor Stefanović najbolje reagovao u kaznenom prostoru Granita, 1:0 za Budućnost.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka nije bilo promene rezultata, gosti su pred sam kraj ostali sa 10 igrača u polju, zbog drugog žutog, odnosno crvenog kartona Draganu Kojiću.

Budućnost (Runjani) - Granit (Radalj) 1:0 (0:0)

Budućnost: Baloš, Vlastelica, Jokić, Petrović, Sekulić, Stefanović, Ilić, Spasojević, Stefanović, Mićić, Đokić (od 90' Rakić)

Granit: Jokić, Kojić, Bjelica (od 57' Milijašević), Krsmanović, Marković (od 82' Petrović), Zarić (od 65' Petković), Radovanović, Stanković (od 82' Erić), Radivojević, Andrić, Nestorović 

U sledećem kolu Granit dočekuje Jadar iz Stupnice, dok Budućnost ide na noge Vuku iz Tršića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading