NE ZNA SE KOJI JE LEPŠI: Sloga sa dva fantastična pogotka režirala preokret u derbiju! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2023

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan meč u Despotovcu.

NE ZNA SE KOJI JE LEPŠI: Sloga sa dva fantastična pogotka režirala preokret u derbiju! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Despotovac

U okviru šestog kola Zone Zapad ekipa Sloge iz Despotovca ugostila je sastav Rembasa iz Resavice, domaćin je do ovog kola osvojio šest bodova, dok su gosti upisali 11.

Veliki broj gledalaca došao je da isprati opštinski derbi, gde je od prvog minuta u pravoj fudbalskoj atmosferi viđena odlična napadačka igra na obe strane, sa dosta želje i borbe, ali u granicama fer pleja.

Tokom prvih 45 minuta beležima par prilika na obe strane, ali promene rezultata nije bilo. Uglavnom se lopta kretala između dva šesnaesterca, sa udarcima ka golu koji nisu pravili probleme golmanima.

Drugi deo meča bio je dosta sadržajniji, uzbudljiviji i u njemu je publika imala prilike da vidi tri pogotka.

Republika

Foto: FK Sloga Despotovac

Slavlje domaćina

U 50. minutu nakon slobodonog sa nekih 40-tak metara, golman domaćih je uspeo na kratko da odbije loptu, ali na nju natrčava Nikola Jovanović i smešta je u mrežu, 1:0 za Rembas.

Nisu se gosti predali, nošeni podrškom sa tribina 15 minuta kasnije stižu do izjednačenja. Slobodan udarac na 17-18 metara od gola Resavice pretvorio je u pogodak fenomenalnim udarcem MIloš Vujčić, 1:1.

Otvoreno, napadački se igralo posle izjednačenja, izvršene su izmene na obe strane, ali su se do poslednjeg sudijskog zvižduka radovali još jednom domaći.

U 81. minutu domaći su iz auta ubacili loptu u kazneni prostor Rembasa, jedan od fudbalera je izbija glavnom do ivice kaznenog prostora,o dakle je Nemanja Ilić odličnim volej udarcem smešta u mrežu za ispostaviće se konačnih 2:1 u korist Sloge.

 

 

Sloga (Despotovac) - Rembas (Resavica) 2:1 (0:0)

Sloga: Dragutinović, Milanović, Zdravković, Miladinović, Andrejić, Ljubisavljević (od 69' Radosavljević), Branković, Ilić, Vujčić (od 85' Miletić), Milošević, Nikodijević

Rembas: Huskić, Milošević (od 60' Bogdanović), D. Đorđević, J. Jovanović (od 75' Milutinović), Ljubisavljević, Aleksić, Živković (od 46' Dimitrijević), Miloradović (od 82' I. Đorđević), B. Jovanović, Obradović, N. Jovanović

U sledećem kolu Rembas dočekuje Mladost iz Jovca, dok ekipa Sloge gostuje Juhoru (Glavinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading