RAZGOROPAĐENI PALANČANI: Jasenica 2017 i Radnik zajedno brojali do 11!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan fudbal prethodnog vikenda igrao se u Smederevskoj Palanci.

RAZGOROPAĐENI PALANČANI: Jasenica 2017 i Radnik zajedno brojali do 11!

Foto: YouTube.com/printscreen

Šesta runda Podunavske okružne lige u takmičarskoj 2023/24 godini donela je nekolicinu zanimljivih fudbalskih susreta, ali se mora posebno naglasiti da su ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu u Smederevskoj Palanci imali priliku da uživaju i predstavama svojih klubova.

U subotu 23. septembra ekipa Jasenice 2017 dočekala je na stadionu "Nepokorena mladost" ekipu Podunavca iz Udovice i pitanje pobednika bilo j rešeno već u prvih 45 minuta igre kada je domaći sastav postigao šest pogodaka. Tokom nastavka susreta domaćin je "povukao ručnu", tako da je navedeni susret okončan rezultatom 7:0 u korist palanačkog sportskog kolektiva.

Kada je reč o strelcima, Predrag Petrović se četiri puta upisao u listu strelaca, dva gola postigao je Aleksandar Đorđević, dok je David Talijan jednom tresao mrežu Podunavca.

Foto: FK Jasenica 2017

Na "Nepokorenoj mladost" domaćin je brojao do sedam

 

Dan kasnije na "Koloniji" ekipa Radnika je dočekala Omladinac iz Rakinca i zabeležila ubedljiv trijumf rezultatom 4:0. Mrežu gostiju tresli su Miloš Rašković, Dušan Orlović, Aleksandar Đurđević i Miloš Radovanović.

Foto: FK Radnik Smederevska Palanka

Navijači na "Koloniji" su imali razloga za slavlje

 

- Podunavska okružna liga, 6. kolo:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Podunavac (Udovice) 7:0

Stelci: P. Petrović (4), A. Đorđević (2), D. Talijan

Radnik (Smederevska Palanka) - Omladinac (Rakinac) 4:0

Strelci: M. Rašković, D. Orlović, A. Đorđević, M. Radovanović

Navedenim trijumfima obe ekipe su načinile napredak na tabeli Podunavske okružne lige, a u narednoj sedmoj takmičarskoj rundi Jasenica 2017 gostuje u Kusatku ekipi Železničara, dok će Radnik u Lugavčini odmeriti snage sa ekipom Sloge.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading