VELIKA TRI BODA: Srem je uspeo da na gostovanju u Manđelošu upiše trijumf!

Autor:

Sport

25.09.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovi su postignuti u poslednjih 20 minuta susreta.

VELIKA TRI BODA: Srem je uspeo da na gostovanju u Manđelošu upiše trijumf!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

U okviru sedmog kola Sremske lige ekipa Fruškogorca iz Manđeloša ugostila je sastav Srema iz Sremskih Mihaljevaca, domaćin susreta je u dosadašnjem toku sezone osvojio jedan bod, dok gosti imaju 12.

Od prvog minuta gosti su krenuli ofanzivno, dok su domaći bili fokusirani pre svega na odbranu svog gola. Ređali su se učestali napadi fudbalera Srema pred golom rivala, ali isti nisu uspevali da se završe pogotkom.

U 23. minutu nakon koškanja, glavni sudija je podelio dva žuta i jedan crveni karton, domaći su nakon isključenja Gorana Todića ostali sa deset igrača u polju. Brojčanu nadmoć pokušali su gosti da iskoriste već do odlaska na odmor, ali im to nije pošlo za nogom. 

U drugom delu meča viđena je totalna ofanziva fudbalera Srema, ali lopta nije uspevala da pronađe put do mreže mladog golmana Jovića sve do 70. minuta. Nakon kornera i odbijene lopte, na istu naleće danas odlični Svetozar Matić koji je šalje u gol, 1:0 za Srem.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka gosti su još tri puta zatresli mrežu rivala, ali su dva pogotka poništena zbog ofsajda. Na isteku 88. minuta Radiša Bogdan pogodio je za konačnih 2:0 u korist tima iz Sremskih Mihaljevaca.

Fruškogorac (Manđeloš) - Srem (Sremski Mihaljevci) 0:2 (0:0)

Fruškogorac: Dr. Jović, Stojković, Vukojević, Dr. Grabić (od 62' Gajić), Du. Grabić, Da. Jović, Gršić (od 62' Ljubenko), Todić, Đukić (od 80' Nedić), Vuletić, Trnić

Srem: Knežević, Bogojević, Simić, Cvetković, Matić, Bogdan, Kovačević (od 46' Štetić), Jeličić, Gmizić, Đilas, Bajlović

U sledećem kolu Srem dočekuje Budućnost iz Salaša Noćajskog, dok ekipa Fruškogorca ide na noge Napretku (Popinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading