MEROŠINCI ŠUTIRALI, MIKIĆ "SKIDAO": Slavio je Rad u Baličevcu, ali je partija domaćeg golmana bila maestralna! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2023

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti su čuvara mreže Balićevca "promovisali" u najboljeg fudbalera u redovima rivala.

MEROŠINCI ŠUTIRALI, MIKIĆ "SKIDAO": Slavio je Rad u Baličevcu, ali je partija domaćeg golmana bila maestralna! (VIDEO)

Foto: FK Rad Merošina

U okviru sedmog kola Nišavske okružne lige ekipa Baličevca ugostila je sastav Rada iz Merošine, domaćin susreta je do ovog meča osvojio tri boda, dok su gosti na 12.

Poveli su gosti već "iz svlačionice", igrao se treći minut kada je nakon oduzete lopte na sredini terena, ista poslata do Uroša Jovanovića na stranu, on je šalje u kazneni prostor domaćina gde Marko Vučković odlično reaguje i šalje je u mrežu, 1:0 za tim iz Merošine.

Pali su domaći nakon ranog deficita, što su iskoristili gosti, lopta je bila u posedu fudbalera Rada, stvarali su prilike, ali je golman Veljko Mikić u par navrata izluđivao protivničke fudbalere. Čuvar mreže Baličevca je do odlaska na odmor "skinuo" 3-4 sigurna pogotka.

Na startu drugog poluvremena u redovima domaćina izvršene su dve promene, dok su gosti sa istih 11 nastavili meč. Uvodni minuti nastavka pripali su Baličevcu, i u tom periodu su uspeli da stignu do izjednačenja. 

Na isteku 53. minuta Miloš Stamenković se oslobodio čuvara, "opalio" je po lopti na ivici šesnaesterca i uspeo je da je pošalje iza leđa golmanu Mitiću, 1:1.

Zaigrali su bolje gosti od tog pogotka, stvorili su par izglednih prilika gde je opet do izražaja došao golman Mikić, međutim u 72. minutu je Vučković po drugi put na meču uspeo da ga savlada. Dubinsku loptu u prostor iskoristio je odlično fudbaler Rada, iskosa sa leve strane opalio je po lopti, 2:1 za tim iz Merošine.

 

 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka promene rezultata nije bilo, domaći su pokušavali svim silama da dođu do izjednačenja, dok su gosti opet "pravili" junaka od čuvara mreže protivnika.

Baličevac - Rad (Merošina) 1:2 (0:1)

Baličevac: V. Mikić, M. Mikić, U. Mikić (od 80' Milić), Jovanović, Stanojević (od 46' Pavlović), Pavlović, Stamenković, Ilić, Pavlović, Milanović (od 46' Milenković), M. Mikić (od 72' Milić)

Rad: Đ. Mitić, V. Dinić, Antić, Todorović, D. Dinić, D. Mitić, Niketić, Ilić (od 70' Stanimirović), Vučković (od 89' Punoševac), Jovanović, Ibrić  

U sledećem kolu Rad dočekuje sastav Malošišta, dok Baličevac gostuje Toplici iz Šarlinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading