SERIJA TIMA IZ MEROŠINE SE NASTAVLJA: Veza Jovanović-Vučković "zaradila" ceo plen u Radevcu!

Autor:

Sport

14.09.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija fudbalera Poleta i Rada, ali tri boda idu gostima.

SERIJA TIMA IZ MEROŠINE SE NASTAVLJA: Veza Jovanović-Vučković "zaradila" ceo plen u Radevcu!

Foto: FK Rad Merošina

U okviru petog, vanrednog kola Nišavske okružne lige ekipa Poleta iz Radevca ugostila je sastav Rada iz Merošine, domaćin susreta je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio dva boda, dok su gosti zabeležili sedam više.

Po odlično pripremljenom terenu i solidnim uslovima za igru viđena je prava takmičarska utakmica sa dosta lepih poteza i uigranih akcija.

Bolja i odlučnija igra gostiju od prvog minuta rezultirala je pogotkom u mreži domaćina. Igrao se 24. minut kada je Marko Vučković primio dubinsku loptu kroz sredinu terena, i sa nekih 20-tak metara je evrogolom savladao golmana Pejčinovića, 1:0 za Rad.

Nisu se domaći predavali, igrali su svoju igru uprkos zaostatku od jednog gola, i do odlaska na odmor su uspeli da izjednače. Veljko Marinković je nakon odbijene lopte od živog zida plasirao istu u gol, 1:1 u 41. minutu.

Trgli su se gosti za vreme pauze, od starta nastavka su krenuli odlučno po sva tri boda i ubrzo su opet vratili prednost na svoju stranu. Samo šest minuta bilo je potrebno fudbalerima Rada u drugom poluvremenu da zatresu mrežu rivala, centaršut Vučkovića ispratio je Jovanović koji glavom šalje loptu u mrežu, 2:1 za tim iz Merošine.

Nisu se tad opustili gosti, nastavili su sa napadima i stigli su do uvećanja prednosti na isteku 68. minuta. Jovanović je uzvratio asistenciju Vučkoviću koji je svojim drugim pogotkom na meču postavio ispostaviće se konačnih 3:1 za Rad.
 

Polet (Radevac) - Rad 1974 (Merošina) 1:3 (1:1)

Polet: Pejčinović, Petrović, S. Stevanović, Janković, Mihajlović, Anđelković (od 53' Miljković), Išpanović, Ružić, A. Stevanović, Nikolić, Marinković

Rad 1974: Milosavljević, Antić (od 66' Stanimirović), Jeremić, Todorović, Dinić, Milojković, Niketić, Mitić, Vučković (od 75' Milić), Jovanović (od 83' Punoševac), Ibrić

U sledećem kolu ekipa Rada dočekuje sastav Taskovića, dok Polet gostuje Toplici iz Šarlinca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading