NEVEROVATAN PREOKRET: Sastav Taskovića je vodio do 92. minuta, ali je na kraju ostao bez bodova!

Autor:

Sport

14.09.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upornost fudbalera Sloge se isplatila.

NEVEROVATAN PREOKRET: Sastav Taskovića je vodio do 92. minuta, ali je na kraju ostao bez bodova!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

U okviru petog kola Nišavske okružne lige ekipa Taskovići ugostila je sastav Sloge 1980 iz Jovanovca, domaćin susreta ima tri osvojena boda, dok su gosti trenutno na 10.

Došli su gosti na ovaj meč sa ulogom favorita, ali se od prvog minuta videlo da se i domaći neće tako lako predati. Fudbaleri Sloge imali su par odličnih prilika da dođu do vođstva, u jednoj takvoj su uspeli i da zatresu gornji okvir gola, ali lopta nije htela u gol Cvetanovića.

Kako to obično biva u fudbalu, nakon promašaja na jednoj strani, stiže kazna na drugoj. Popularna "ničija" lopta završila je u posedu domaćina, i u 38. minutu su stigli do prednosti preko Nemanje Stojanovića, 1:0 za Taskoviće. 

Od starta nastavka glavnu reč na terenu su vodili gosti, dok su domaći pokušavali da se odbrane od naleta rivala, i da osvoje jako vredna tri boda za nastavak sezone.

 

 

Kako je vreme odmicalo gosti nisu klonuli duhom, nastavljali su sa napadima i to im se na kraju isplatilo. Probio je po boku Denić, uspeo je da pošalje loptu do golgetera Miloša Stankovića koji rutinski rešava situaciju, 1:1. 

Odmah su gosti nakon izjednačenja pojurili na centar kako bi "napali" i sva tri boda. Prvi sledeće napad Sloge završen je novim pogotkom, Denić je opet bio u ulozi asistenta, dok je loptu u mrežu sproveo Aleksandar Stojanović za totalni preokret i prvo vođstvo tima iz Jovanovca.

Pali su domaći totalno, čekali su kraj meča, što su gosti iskoristili i još jednom su zatresli mrežu golmana Cvetanovića, Stanković je pogodio za konačnih 3:1 u korist Sloge. 

Taskovići - Sloga 1980 (Jovanovac) 1:3 (1:0)

Taskovići: Cvetanović, Stojanović, Bujić, Ristić, Petković, Kocić, Krstić, Zdravković (od 37' Stanković), Nikolić, Stojanović (od 67' Stojiljković), Đorđević (od 84' Veljković)

Sloga 1980: Dinčić, Denić, Stojanović, Da. Pešić, De. Pešić, Mladenović (od 46' Jovanović), Tošić, Stanković, Mićić (od 95' A. Stojanović), A. stojanović, Milovanović (od 55' Bojković) 

U sledećem kolu Sloga dočekuje Baličevac, dok ekipa Taskovići gostuje u Merošini sastavu Rada.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading