OD TRAGIČARA DO JUNAKA: Stevan Jović je nakon autogola, postigao i pogodak za penal rulet - jedanaesterci su odlučili putnika u dalji tok Kupa! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2023

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Venčani idu dalje.

OD TRAGIČARA DO JUNAKA: Stevan Jović je nakon autogola, postigao i pogodak za penal rulet - jedanaesterci su odlučili putnika u dalji tok Kupa! (VIDEO)

Foto: FK Venčani

Danas su na programu bili četvrtfinalni susreti u okviru Kupa FS opštine Aranđelovac, jedan od duela igran je na stadionu "Kraj Peštana" u Darosavi gde je ekipa Venčana ugostila sastav B 2000.

Oba tima se takmiče u Šumadijskoj ligi Sever, domaćin je sa tri osvojena boja trenutno na deobi petog mesta na tabeli, dok su gosti del prvu poziciju na tabeli sa maksimalnim učinkom iz prva dva kola nove sezone.

Dueli ova dva tima znaju biti sa puno golova (poslednji je završen sa sedam pogodaka u mreži), ali to nije bio slučaj ovoga puta, barem što se tiče prvog poluvremena koje je završeno rezultatom 0:0.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Venčani (@fkvencani)

 

Od starta nastavka meča viđena je dosta bolja igra na obe strane, koja je rezultirala golovima. U 54. minutu Stevan Jović je nespretnom reakcijom poslao loptu u mrežu svog tima, 1:0 za sastav B2000. 

Gosti su osam minuta nakon vođstva duplirali prednost preko Srđana Točilovca, 2:0, ali su se domaći ubrzo vratili na samo gol zaostatka. U 71. minutu Nemanja Stojanović je "sa kreča" prepolovio zaostatak svog tima.

Samo tri minuta kasnije Blagojević se iskupio za autogol, zatresao je mrežu Radisavljevića za ispostaviće se konačnih 2:2 nakon 90 minuta igre.

U penal seriji uspešniji su bili domaći, i pored toga što su prvi udarac "sa kreča" omašili, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca ekipa Venčani je slavila ukupnim rezultatom 6:5 (penal serija 4:3).

Venčani - B2000 2:2 (PEN 4:3) (0:0)

Venčani: Anđelković, Stefanović, Nikitović, Đorđević, Krstić, Antonijević, Demirović, Savić, Stojanović, Jović, Blagojević

B2000: Radisavljević,Teofanović, Blagojević, Simonović, Arsić, Milićević (od 66' Popović), Vlajković, Subotić, Prokić, Popović, Točilovac

Oba sastava već za četiri dana očekuju novi mečevi, ovoga puta u okviru prvenstva, ekipa B2000 gostuje Gornjoj Trnavi, dok tim Venčani ide na noge Gorskom Caru.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading