PROVERENI SUPERLIGAŠKI IGRAČ STIGAO U BEŠKU: Hajduk zatvara prelazni rok odličnim pojačanjem!

Autor:

Sport

13.09.2023

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković "u nogama" ima dosta iskustva.

PROVERENI SUPERLIGAŠKI IGRAČ STIGAO U BEŠKU: Hajduk zatvara prelazni rok odličnim pojačanjem!

Foto: FK Hajduk Beška

Stigao je tim iz Beške preko baraža do plasmana u viši rang, tačnije u Vojvođansku ligu "Jug", ali u klubu ne planiraju da imaju epizodnu ulogu u novom društvu.

Trenutno se ekipa Hajduka nakon pet odigranih kola nalazi na deobi devetog mesta na tabeli sa šest osvojenih bodova. Sastav iz Beške je na oba meča pred svojim navijačima zabeležio trijumf (3:0, 3:1), dok je na gostovanjima i dalje bez osvojenih bodova. Ekipa je poražena od Jedinstva iz Rumenke (2:1), Slobode iz Donjeg Tovarnika (4:1) i Sloga iz Temerina rezultatom 2:0.

Uprava kluba je u toku jučerašnjeg dana obelodanila novo lice u svojim redovima, Miloš Marković (36) odlučio je da karijeru nastavi u redovima Hajduka. Marković može da pokrije sve pozicije na desnoj strani, ali se najbolje snalazi na mestu desnog beka. 

 

 

Marković je ponikao u mlađim kategorijama Bežanije, kasnije je bio član IMT-a, Bežanije, Novog Pazara, Mladosti iz Lučana, Borca iz Banja Luke, Rada, rumunskog Celalula, Radnika iz Surdulice, Borca iz Čačka, Dinama iz Vranja, Brodarca, Mihajlovca, Sloge 33 i Kaluđerice. 

U klubu se nadaju da će u njihovim redovima potvrditi svoj renome i da će doprineti boljim rezultatima Hajduka u predstojećem periodu. Predstojećeg vikenda tim iz Beške očekuje gostovanje Radničkom iz Nove Pazove.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading