REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Dete Partizana, bivši igrač italijanskih i belgijskih klubova, upravo je potpisao ugovor sa Kolubarom!

Autor:

Sport

13.09.2023

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer bomba u Prvoj ligi!

REPUBLIKA EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Dete Partizana, bivši igrač italijanskih i belgijskih klubova, upravo je potpisao ugovor sa Kolubarom!

Foto: Starsport

Prošlogodišnji član Super lige Srbije i trenutni učesnik prvoligaškog karavana od starta sezone igra u promenjivoj formi.

Trenutno se Kolubara sa učinkom od po dva trijumfa, remija i poraza nalazi na osmoj pozicji na tabeli, sa isto toliko bodova, što predstavlja 50% od dostupnog bodovnog salda od starta sezone. Uprava kluba pred sam kraj prelaznog roka "juri" pojačanja koja će doneti instant kvalitet, a danas je odjeknula prava "transfer bomba".

Trideset četvorogodišnji Nikola Gulan najnovija je akvizicija Kolubare i predstavljaće jedno od većih, ako ne i najveće pojačanje za predstojeću sezonu. Gulan je svima dobro poznat, kako u Srbiji tako i van granica naše zemlje, karijeru je počeo u Partizanu sa kojim je uspeo da stigne i do osvajanja šampionske titule u sezoni 14/15. 

Nikola je nakon perioda u crno/belom dresu otišao u Italiju gde je bio član Fjorentine, Sampdorije, Empolija, Verone i Modene, u Nemačkoj je branio boje Minhena 1860, oblačio je i dres Majorke (Španija), Muskrona (Belgija), Hapoel Haife (Izrael), Hakena (Švedska) i Balzana na Malti, dok je poslednje dve godine proveo u Srbiji gde je bio član Radničkog sa Novog Beograda i Rada.

Gulan je u mlađim selekcijama bio i član reprezentacije Srbije, ali nije uspeo da se domogne i A tima naše države. Sada je odlučio da sa Kolubarom pokuša da stigne do plasmana u Super ligu Srbije, pored trofeja sa crno-belima, Nikola je osvojio i šampionsku titulu italijanske Primavere sa Sampdorijom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading