MIRKOVIĆ JE ZAGOLICAO MAŠTU NAVIJAČA: Ako se sve kockice slože, ekipa dobija veliko pojačanje!

Autor:

Sport

13.09.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred sam kraj prelaznog roka, predsednik je najavio dolazak novajlije.

MIRKOVIĆ JE ZAGOLICAO MAŠTU NAVIJAČA: Ako se sve kockice slože, ekipa dobija veliko pojačanje!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Takmiči se fudbalski klub Kosovo iz Zvezdana već sedam vezanih sezona u Zaječarskoj okružnoj ligi, uglavnom je ekipa prvenstvo završavala u donjem delu tabele, ali se sada svi spremaju da se to promeni.

Sastav Kosova je od starta sezone na četiri susreta zabeležio jedan trijumf uz tri neuspeha i trenutno se sa samo tri osvojena boda nalazi na deobi 12. pozicije na tabeli. Uprava kluba na čelu sa predsednikom Milanom Mirkovićem radi uveliko na svim poljima kako bi na terenu došli do što boljih rezultata.

Prelazni rok se polako privodi kraju, iz kluba je stigla informacija da se radi na angažovanju igrača koji će na terenu opravdati reč "pojačanje". Ukoliko se sve kockice poklope u poslednja dva dana transfer pijace dres tima iz Zvezdana će zadužiti fudbaleri koji će doneti instant kvalitet na terenu.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Drugarstvo pre svega

Mirković je za naš portal povodom najnovijih informacija iz kluba poručio:

- Ne bih da sad pričam o imenima, ali kada za to dođe pravo vreme, onda ću rado obavestiti naše navijače i simpatizere da smo završili posao oko pojačanja. U dosadašnjem toku prelaznog roka stigli su igrači koji su i pored "mlade" krštenice, već na terenu pokazali da će doneti određene novine i kvalitet. Marko Ilić je stigao iz Majdanpeka, tu su još i Nikola Stvarić, Aleksandar Radovanović, Darko Mitov, Stefan Rančić, reč je o mladim igračima i prvenstveno dobrim drugarima, jer upravo to drugarstvo održava klub. Jedan od ozbiljnijih novajlija je i Miloš Stančić, koji je na debiju zabeležio tri pogotka. 

Predstojećeg vikenda ekipa Kosova je po rasporedu slobodna, zbog odustajanja fudbalskog kluba Sloga iz Minićeva od daljeg takmičenja. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading