FUDBAL JE VIŠE OD IGRE: Fenomenalan gest kruševačkog kluba, navijači sada se pokažite!

Autor:

Sport

13.09.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi na stadion!

FUDBAL JE VIŠE OD IGRE: Fenomenalan gest kruševačkog kluba, navijači sada se pokažite!

Foto: FK Trayal

U pretkolu Kupa Srbije na stadionu u Kruševcu ekipa Trajala ugostiće fudbalski klub Gracko (Staro Gracko) sa Kosova i Metohije.

Domaćin susreta se trenutno takmiči u Srpskoj ligi Istok, gde drži prvo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok ekipa Gracko u Zoni Jug nakon šest odigranih kola ima osam osvojenih bodova, što je dovoljno za devetu poziciju u ligi.

U toku današnjeg dana predsednik Trajala, Vladan Gašić ugostio je predstavnike kluba sa Kosmeta, tom prilikom uručeni su i prigodni pokloni, simbol grada Kruševca, ključ grada, Cara Lazara i maketu Crkve Lazarice, dok su oni njemu poklonili ikonu Belog Anđela iz Gračanice i obeležje memorijalnog turnira u čast stradalnika "Krvave žetve".

 

 

Pored takmičarskog značaja, ovaj meč će imati i humanitarni karakter, na stadionu u Kruševcu biće postavljene kutije za dobrovoljni prilog, a novac koji se prikupi tokom meča biće uplažen humanitarnoj organizaciji "Svi za Kosmet".

Čelni ljudi kruševačkog kluba pozvali su sve svoje navijače i simpatizere da isprate ovaj meč Kupa Srbije, da ukoliko su u mogućnosti podrže njihovu akciju, kako bi svi zajedno učinili dobro delo. Još jednom se pokazalo da je fudbal mnogo više od igre, i da to nije samo "guranje i dodavanje lopte".

Trayal (Kruševac) - Gracko (Staro Gracko)

Sreda, 13. septembar od 16 časova

Stadion u Kruševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading