URADIĆEMO REKONSTRUKCIJU I DOGRADNJU BOLNICE I POTPUNO JE OPREMITI! Vučić u Valjevu: Ovo je jedna od najvećih investicija - 110 miliona evra!

Autor:

Vesti

26.05.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić govorio je u Valjevu.

URADIĆEMO REKONSTRUKCIJU I DOGRADNJU BOLNICE I POTPUNO JE OPREMITI! Vučić u Valjevu: Ovo je jedna od najvećih investicija - 110 miliona evra!

Foto: FOTO TANJUG/live printscreen

Izborna lista „Aleksandar Vučić - Valjevo sutra“ održava miting na platou ispred Doma kulture u Valjevu.

- Pred nama je mnogo teških zadataka. Posebno u Valjevu nikad niko nije zadovoljan. Obišao sam svako selo, nema sela gde nisam bio, još nisam video nekoga da je zadovoljan. Ali, tu su ljudi pošteni, pa će da vam kažu da li je bolje ili lošije. 2012. je prosečna plata bila 295 evra. Nije danas dobra ali je 703 evra i biće još veća jer Hans Groe tek treba da zaposli ljude - rekao je predsednik Aleksandar Vučić u Valjevu tokom predizbornog mitinga i dodao:

- Ono što je moje obećanje za Valjevce, to je da ćemo uraditi, ovo je ogroman novac, jedno od najvećih obećanja tokom cele kampanje, rekonstrukciju bolnice i dogradnju bolnice samo da biste imali u vidu, to je negde na današnji današnji 110 miliona evra, jedna od najvećih investicija države uz brzu saobraćajnicu.

Vučić je obećao još jednu investiciju.

- Drugo veliko obećanje za Valjevo uz bolnicu, valjevska bolnica je mnogo važna i ogromna investicija. Druga stvar, manje će nas koštati, ali ne malo i to takođe neće da finansira lokalna samouprava, to je sportska hala u Valjevu, vreme je da Srbija to Valjevu vrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
zveki

26.05.2024 12:56

Valjevo je poznato po svojim vrhunskim sportistima i zaslužuje modernu sportsku infrastrukturu. Bravo za ovu inicijativu i radujem se završetku radova!

Ана

26.05.2024 12:58

Реконструкција и опремање болнице у Ваљеву је од великог значаја за становнике Ваљева и околине.

Sanja

26.05.2024 13:03

Valjevska bolnica je mnogo važna i ogromna investicija, kao i sportska hala koje je obezbedio Vučić.

Miodrag

26.05.2024 13:04

Velika podrška građana Valjeva na skupu Valjevo - sutra.