ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Hvang PROGOVORIO!

Autor:

Sport

25.05.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korejac podigao novi trofej sa crveno-belima.

ZVEZDAŠI SU OVO ČEKALI! Hvang PROGOVORIO!

Foto: Starsport

Kao i u prethodnim mečevima Crvena zvezde, i ovu pobedu u poslednjem 37. kolu Superlige Srbije nad Čukarčkim (4:1) obeležio je In Bom Hvang.

Korejac je lucidnim potezima dovodio do ludila odbranu "brđana", a njegove asistencije potvrdilu su osvajanje šampionske titule i odbranu "duple krune".

Nema sumnje da će jedan od najvećih poteza u prelaznom roku uprave novog-starog šampiona biti onaj da obezbedi potpis reprezentativca Južne Koreje.

Foto: Starsport

In Bom Hvang

Brzo je ušao u srce navijača Crvene zvezde In Bom Hvang koji se takođe osvrnuo na sve ono što je urađeno u prethodnoj sezoni.

- Osećam se odlično, osvojio sam ne jedan, nego dva trofeja sa Crvenom zvezdom. To su mi prvi pehari u karijeri, tako da sam izuzetno ponosan. Hvala navijačima koji su uvek bili tu uz nas i podržavali nas doslovno na svakoj utakmici. Izuzetno se lepo osećam zbog načina na koji sam prihvaćen od strane Zvezdine publike. Zaista se osećam kao kod kuće i hvala im na tome, kao i mojim saigračima naravno - počeo je Hvang.

 
Osvrnuo se Hvang i na uvreženo mišljenje među zvezdašima da je jedan od najboljih fudbalera Zvezde u 21. veku.

- Ne mislim to, znam koliko je ovde velikih igrača nastupalo, ali mi je čast da to čujem. Hvala svakom ko to misli - podvukao je Hvang.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading