DERBI U "DOLINI SMRTI": Tri boda su imperativ za oba sastava, domaćin se uzda u domaći teren!

Autor:

Sport

13.09.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Orašje i Mladost iz Toljevca "jure" drugi trijumf u sezoni.

DERBI U "DOLINI SMRTI": Tri boda su imperativ za oba sastava, domaćin se uzda u domaći teren!

Foto: OFK Orašje 1960

U okviru šestog kola Druge rasinske okružne lige ekipa OFK Orašja ugostiće sastav Mladosti iz Toljevca.

Prošlogodišnji osvajač Treće rasinske okružne lige je od starta sezone na uvodna pet meča osvojio samo tri boda, jedan trijumf i četiri poraza upisao je novajlija u ligi. Od četiri susreta u kojima su ostajali bez bodova, u tri su ostali praznih šaka zbog "samo" jednog gola razlike, što predstavlja poseban "problem". 

Nedeljni gosti su baš kao i predstojeći rival na samo tri osvojena boda od starta sezone, fudbaleri Mladosti se nalaze u nešto lošijoj formi jer su trenutno u seriji od tri vezana trijumfa, ali će i oni, baš kao i Orašje krenuti po jako bitna sva tri boda.

Republika

Foto: OFK Orašje 1960

Očekuje se velika podrška navijača

Iz redova Orašja su povodom nedeljnog meča za naš portal poručili:

- Očekujemo veliku podršku naših navijača na domaćem terenu, znamo kako gosti igraju, i njima su bodovi potrebni kao i nama, ali verujemo u "prednost" domaćeg terena. Ekipa Mladosti bazira svoju igru na tandemu braće Ćirić, dok se kod nas ističe Marko Kolarević, sigurno su treneri odradili dobru analizu protivnika, i znaju dobro odakle preti najveća opasnost po gol.

Ova dva tima su poslednji takmičarski duel odigrala u sezoni 17/18 u okviru Opštinske lige Varvarin, sa druge strane Orašje i Mladost su bili rivali u sklopu priprema, i oba puta je trijumf odneo prošlogodišnji član nižeg ranga, međutim u meču za bodove priča je potpuno drugačija.

OFK Orašje 1960 - Mladost (Toljevac)

Nedelja, 17. septembar od 13.30

Stadion "Dolina smrti"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading