REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Ekipa Trajala obezbedila je prolazak u dalji tok takmičenja! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.09.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor pre početka meča je priča za sebe.

REZULTAT JE BIO U DRUGOM PLANU: Ekipa Trajala obezbedila je prolazak u dalji tok takmičenja! (VIDEO)

Foto: FK Trayal

U okviru pretkola Kupa FS Regiona Istočne Srbije ekipa Trajala iz Kruševca na stadionu "Mladost" ugostila je sastav Gracko sa Kosmeta

 

 

Prošlogodišnji prvoligaš za ovu sezonu pored povrataka u viši rang, ima velike ambicije i u borbi za trofej u kup takmičenju, što su pokazali pristupom i igrom od prvog minuta. 

Imali su domaći posed od prvog minuta, stvarali su prilike i sa dva kola u prvom poluvremenu su u velikoj meri rešili pitanje pobednika. U 23. minutu je Nemanja Spasojević savladao golmana Kovačevića za 1:0, samo tri minuta kasnije Mitar Radivojević je duplirao prednost Trajala.

 

 

Za vremedesetominutne pauze oba trenrea su izvršila po dve izmene u svojim sastavima, nešto opuštenija i mirnija igra viđena je u nastavku.

Trajal je u 73. minutu u potpunosti rešio pitanje pobednika kada je Ognjen Jović poslao loptu iza leđa golmanu Kovačeviću za konačnih 3:0.

Trajal (Kruševac) - Gracko (Staro Gracko) 3:0 (2:0)

Trajal: Simić, Stević, Punoševac (od 59' Gogić), Spasojević (od 59' Nikolić), Vojinović, Đorđević (od 46' Milenković), Jović, Radievojević, Kostić-Milutinović (od 46' Simić), Beskorvajni (od 63' Rašković), Arsenović

Gracko: A. Kovačević (od 75' S. Krstić), Lazić (od 75' Denić), Milenković, Ivić, N. Krstić, Živić, Mirković (od 46' Rašić), Sekulić, Đorđević, Todorović (od 75' Živković), M. Kovačević (od 46' Milićević)

Ovim trijumfom ekipa Trajala je ušla u 32 tima koji su izborili plasman u dalji tok Kupa Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading