POVREDA JE "NATERALA" UPRAVU NA POJAČANJE: Nova "jedinica" ekipe je bivši mladi reprezentativac naše zemlje!

Autor:

Sport

14.09.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je stigao da upiše i debitantski nastup u novoj sredini.

POVREDA JE "NATERALA" UPRAVU NA POJAČANJE: Nova "jedinica" ekipe je bivši mladi reprezentativac naše zemlje!

Foto: FK Morava Mrsać

Zaigrao je tim Morave iz Morsaća ove sezone u Raškoj okružnoj ligi, i od samog starta beleži odlične partije, što je možda već sada dovelo do porasta apetita za ovu godinu.

Morava je u uvodna tri kola nove sezone zabeležila isto toliko trijumfa, redom su "padali" Karađorđe iz Ribnice (2:1), Mladost iz Vrdile (3:2) i Koštampolje iz Delimeđa, koje je savladano rezultatom 3:0. 

Na gostovanju sastavu Mladosti, ekipu Morave je zadesio veliki peh, došlo je do teže povrede mladog golmana Veljka Jerotijevića, i iz tog razloga uprava je brzo krenula u potragu za novim čuvarom mreže. 

Čelni ljudi kluba su odlučili i ubrzo su i dogovorili saradnju sa mladim Mihailom Kosovcem (21). Reč je o veoma talentovanom čuvaru mreže koji je počeo u školu fudbala Bubamara u Kraljevu, kasnije je branio u mlađim kategorijama Sloge iz Kraljeva odakle je 2016. godine otišao u Zemun. Odlične partije u dresu superligaša dovele su do poziva u kadetsku selekciju Reprezentacije Srbije. 

Mihailo je već proteklog vikenda debitovao u dresu Morave, u duelu sa Koštampoljem je upisao prvi "klinšit", a u klubu se nadaju da će ih biti još dosta do kraja sezone. Predstojećeg takmičarskog vikenda ekipa iz Mrsaća gostuje Omladincu iz Novog Sela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading