NA "VAŠARIŠTU" SE PITA DOMAĆIN: Hajduk dočekuje prošlogodišnjeg vicešampiona!

Autor:

Sport

14.09.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

OFK Vrbas ima visoke ambicije za ovu sezonu.

NA "VAŠARIŠTU" SE PITA DOMAĆIN: Hajduk dočekuje prošlogodišnjeg vicešampiona!

Foto: Facebook.com/printscreen

Predstojećeg vikenda na programu je šesto kolo Vojvođanske lige Sever, jedan od duela igra se na stadionu u Staparu gde će ekipa Hajduka dočekati sastav OFK Vrbasa.

Nedeljni domaćin je sezonu otvorio porazom na gostovanju Mladosti iz Apatina, ali je nakon toga upisao dva trijumfa i remi što je dovoljno za trenutnih sedam osvojenih bodova. U prošlom kolu Hajduk je na gostovanju Bačkoj poražen rezultatom 3:0. 

Tim iz Stapara na domaćem terenu igra potpuno drugačije u odnosu na gostovanjima, i to je glavna "mož" ovo kluba. Hajduk je tačno dve godine neporažen pred svojim navijačima, u tom periodu je izgubio samo dva boda (remi u novembru 2021, i pre dve nedelje sa sastavom FK Bajša). Poslednji put ekipa je bez bodova na svom terenu ostala 12. septembra 2021. godine.

Republika

Foto: FK Hajduk Stapar

Uvek "vruć" teren u Staparu

U nedelju će u Stapar gostovati OFK Vrbas, ekipa koja ima ambicije za prelazak u viši rang i ima odličnu ekipu. Uspeo je sastav Vrabasa prošle godine da se nađe u samom vrhu tabele, osvojio je drugu poziciju, ali to nije bilo dovoljno za plasman u srpskoligaško društvo. 

Trenutno se ekipa sa 10 osvojenih bodova nalazi na petoj poziciji na tabeli, zabeležen je učinak od tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz. Jedini neuspeh, tj meč u kojem Vrbas nije uspeo da osvoji bodove, jeste duel sa trenutnim liderom i jedinim timom koji je na maksimalnom učinku, Slogom iz Čonoplje. 

Hajduk (Stapar) - OFK Vrbas

Nedelja, 17. septembar od 16 časova

Stadion u Staparu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading