ODLUKA NIJE BILA LAKA: Krušedolci su objavom sigurno rastužili svoje simpatizere!

Autor:

Sport

14.09.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak koji je zadužio klub.

ODLUKA NIJE BILA LAKA: Krušedolci su objavom sigurno rastužili svoje simpatizere!

Foto: FK Krušedol

Vreme je za "penziju"

Stigao je Krušedol do istorijskog plasmana u Sremsku ligu, u kojoj trenutno "plovi" u donjem delu tabele, ali se svi nadaju da će stići i bolji rezultati uskoro.

Krušedolci su u uvodna pet kola nove sezone zabeležili po jedan trijumf i remi, uz tri poraza, sve to je bilo dovoljno za plasman na deobu desete pozicije na tabeli sa četiri osvojenih bodova. Igrački kadar prošlogodišnjeg člana nižeg ranga je u određenoj meri izmenjen za nove izazove, a danas je stigla potvrda o odlasku u penziju jednog fudbalera.

Stevica Radulović, momak koji je rođen pre 36 godina odlučio je da vreme da okači kopačke "o klin" i da se u nastavku života angažuje na drugim poljima što se tiče fudbala. Radulović je prošao sve selekcije Slovena iz Rume, kasnije je branio i boje BSK Borče u prvoligaškom društvu, i tom prilikom je svlačionicu delio sa poznatim imenima srpskog fudbala.

Pred sam kraj karijere, Stevica je odlučio da se posveti podizanju matičnog kluba, Krušedola i to je po mnogima i uspeo da ispuni. Ekipa je prošle sezone stigla do plasmana u Sremsku ligu, gde se od svog osnivanja tim nije nalazio. Radulović je odlučio da je ovo pravo vreme za povlačenje, kroz karijeru je pored Rume, Krušedola i BSK Borča bio član i Fruškogorca iz Kamenice. 

Iz kluba su povodom odluke Radulovića poručili:

- Oda zahvalnosti čoveku koji je svojim delovanjem trudom i bezuslovnim radom, do postojanja zadužio naš fudbalski klub. Zbog privatnih obaveza, a i same želje da mestu ustupi mlađim, nadolazećim snagama, Stevica ide u "igračku penziju", ali će i ostati uz klub i biće na raspolaganju kada to bude bilo potrebno. Kao klub želimo da mu beskrajno zahvalimo na svemu onome što je uradio za nas, kako na terenu, tako i van njega, sa velikim poštovanjem i respektom, hvala na svemu legendo. 

Sastav Krušedola predstojećeg vikenda očekuje meč šestog kola Sremske lige u kojem će gostovati Poletu (Novi Karlovci), utakmica se igra u nedelju, 17. septembra od 16 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading