DOBRO POZNATO LICE NA KLUPI EKIPE: Memedović je u prošlom mandatu bio jako uspešan, isto se očekuje i u predstojećem!

Autor:

Sport

14.09.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači jedva čekaju njegov debi na klupi za vikend.

DOBRO POZNATO LICE NA KLUPI EKIPE: Memedović je u prošlom mandatu bio jako uspešan, isto se očekuje i u predstojećem!

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Veliki uspon doživeo je tim iz Karađorđeva u protekle dve sezone, ali se trenutno suočava sa neka tako dobrom situacijom.

Dve uzastopne promocije ostvario je Solunac u protekle dve godine, i trenutno se takmiči u Vojvođanskoj ligi Sever, međutim nakon pet odigranih mečeva ne stoji baš najbolje na tabeli. Ekipa je zabeležila dva remija uz tri poraza, što je bilo dovoljno za plasman na 14. poziciju u ligi. 

Krajem prethodne nedelje navijače je zadesila informacija da je dotadašnji šef stručnog štaba, Dušan Medić podneo neopozivu ostavku, i da će klub u narednom periodu dobiti novog trenera.

Uprava Solunca brzo je reagovala i pre dva dana na mesto šefa stručnog štaba promovisan je poznati, iskusni stručnjak, Puniša Memedović. Reč je o treneru koji je sada već davne 2000. godine vodio tim iz Karađorđeva sa velikim uspehom, što se očekuje i u njegovom novom mandatu.

Republika

Foto: FK Solunac Karađorđevo

Memedović na klupi Solunca

Memedović je u karijeri sa velikim uspehom radio u mnogim sredinama, između ostalog bio je na klupi Hajduka iz Kule, Panonije, Crvenke, Tekstilca, Cementa, Spartaka iz Subotice, Vrbasa, Solunca iz Rastine, Slobode (Kozarci), Sutjeske (BDP), Veternika, Čonoplje, Kanjiže, kao i sastava Humene u Slovačkoj.

Nadaju se navijači tima iz Karađorđeva da će dolazak novog i iskusnog trenera u njihovom klubu doneti prekretnicu, da će podići ekipu i da će u narednom periodu biti dosta bolji rezultati.

Trenerski debi Memedović će imati u nedelju kada Solunac gostuje sastavu Hercegovca iz Gajdobre.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading