BITAN TRIJUMF PRED PREDSTOJEĆI DERBI: Het-trik Vučkovića doneo bodove ekipi Radničkog!

Autor:

Sport

14.09.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I gosti su pružili odličan meč, ali je domaćin osvojio ipak ceo plen.

BITAN TRIJUMF PRED PREDSTOJEĆI DERBI: Het-trik Vučkovića doneo bodove ekipi Radničkog!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru petog kola Nišavske okružne lige ekipa Radničkog 1924 (Kočane) ugostila je sastav Jastrepca iz Tešice, domaćin susreta je je od starta sezone na maksimalnom učinku, dok su gosti trenutno na šest osvojenih bodova.

Velike ambicije imaju domaći za ovu sezonu, serija trijumfa je motivisala fudbalere da pokušaju da istu nastave, a ujedno i da prekinu negativni niz koji imaju sa timom iz Tešice.

Od prvog minuta se igralo borbeno, napadački na obe strane, veliki broj duela je bio na granici faula, što je stvorilo veliki posao za glavnog sudiju Veljka Savića. 

Na isteku 25. minuta došlo je do prve promene rezultata, Marko Vučković savladao je mladog golmana Stojanovića, 1:0 za Radnički. Radost domaćih navijača i igrača kratko je trajala, samo tri minuta kasnije Uroš Cenić donosi izjednačenje gostima, i to je rezultat sa kojim se otišlo na odmor.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Teren Radničkog

Treba napomenuti da su tokom prvih 45 minuta crveni karton zaradio trener domaćih, Dejan Milenković, kao i rezervni fudbaler gostiju, Aleksandar Stanković. Dva žuta kartona su pokazana u prvom delu meča, oba u koloni Jastrepca.

Gotovo identična slika na terenu viđena je od starta nastavka meča, borba po celom terenu uz po neki opasan napad, ali se za novu promenu rezultata čekalo do 75. minuta. Vučković je bio siguran "sa kreča", 2:1 za Radnički.

Samo šest minuta od ponovnog vođstva domaćina, Vučković je kompletirao svoj het-trik i time je ujedno i postavio konačan rezultat na 3:1 u korist domaćina.

Radnički 1924 (Kočane) - Jastrebac (Tešice) 3:1 (1:1)

Radnički 1924: Stamenković, Milenković (od 60' N. Tasić), Vučković, Vladimirov, Čemerikić (od 68' Matić), Đorđević, Milošević, M. Tasić (od 85' Micić), Vučković, Cvetković (od 60' Stamenković), Cakić (od 85' Gavazović)

Jastrebac: J. Stojanović, Dinčić, Mirković (od 46' N. Cenić), Đukić, D. Cenić, Tasić, Marković (od 46' A. Stojanović), Lukić, Đorđević, U. Cenić, Pantović

U sledećem kolu Radnički gostuje ekipi Mekiš, i to će biti ujedno i derbi susret dva tima koja i dalje imaju maksimalan učinak na tabeli, dok sastav Jastrepca dočekuje Borac iz Azbresnice.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading