BIVŠI FUDBALER ČUKARIČKOG I OFK BEOGRADA POTPISAO: Pojačanje iz dva ranga jačeg takmičenja za potvrdu šampionskih ambicija!

Autor:

Sport

14.09.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nema dileme.

BIVŠI FUDBALER ČUKARIČKOG I OFK BEOGRADA POTPISAO: Pojačanje iz dva ranga jačeg takmičenja za potvrdu šampionskih ambicija!

Foto: Facebook.com

Odlično je ušla ekipa Velike Moštanice u novu sezonu, igrački kadar je u velikoj meri već oformljen, ali je uprava danas isti dodatno ojačala.

Sastav Velike Moštanice se trenutno sa sedam osvojenih bodova nalazi na deobi prve pozicije na tabeli sa još četiri tima, remi u Bečmenu (3:3) pokvario je idealan start sezone, ali to je već iza igrača, koji su nastavili sa vrednim radom za predstojeći period.

Prelazni rok se zatvara u našoj zemlji sutra, a danas je stigla potvrda da je u redovima Velike Moštanice stiglo ogromno pojačanje. Novi član ekipe postao je dobro poznato lice beogradskog fudbala, Marko Božović (26). Popularni Boža igra na poziciji špica, ali mu nisu strani zadaci i na krilnim mestima na terenu.

Republika

Foto: FK Velika Moštanica

Marko Božović

Božović je nakon samo mesec dana saradnje sa Hajdukom sa Liona dobio "čiste papire", uprava Velike Moštanice je to iskoristila i dogovorila je brzo saradnju. Novi napadač u redovima člana Međuopštinske lige Beograd (grupa A) je u karijeri branio boje Borca iz Ostružnice, Žarkova, Čukaričko i OFK Beograda.

Priliku da debituje Marko će imati već za vikend kada njegov novi tim gostuje na Adi, ekipi Kelta u okviru četvrtog kola prvenstva.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading