NA ISTOKU STARE PRIČE: Pritisak u pneumaticima davno je podešen - "gumarima" niko ne može da stane na put! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.09.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već sada se može postaviti pitanje, da li bilo ko može da stane na put Kruševljanima...

NA ISTOKU STARE PRIČE: Pritisak u pneumaticima davno je podešen - "gumarima" niko ne može da stane na put! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala po malo i nesrećno prethodne sezone su ostali bez prvoligaškog statusa, ali su crno-žuti u novu sezonu ušli sa iskusnim strategom na klupi Ivicom Momčilovićem koji je formirao sastav koji bi već u ovom momentu mogao biti konkurentan i klubovima u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

 

U prethodnih šest rundi takmičenja u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana, Kruševljani su zabeležili isto toliko pobeda, a uzdignuta čela su se vratili i sa gostovanja u Žitorađi.

Trayal je i u duelu protiv "fenjeraša" zabeležio ubedljivu pobedu rezultatom 4:0, a golove za pobednički sastav postigli su Gogić i Kostić-Milutinović, dok je u drugom poluvremenu Aleksa Beskorvajni bio dvostruki strelac.

 

- Srpska liga Istok, 7. kolo:

Žitorađa (Žitorađa) - Trayal (Kruševac) 0:4 (0:2)

Strelci: Gogić (11.m), Kostić-Milutinović (11.m), Beskorvajni (2)

Stadion: FK Žitorađa

Ekipa Trayala je novim trijumfom zadržala lidersku poziciju na tabeli. Kruševljani nakon sedam odigranih mečeva imaju stoprocentan učinak od 21 osvojenog boda i gol koeficijenta 16:1. U narednom kolu "gumari" dočekuju Timočanina iz Knjaževca, dok će Žitorađa pokušati da stigne do prvih bodova u meču protiv Vlasine u Vlasotincu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading