SUŠIČANI STIGLI DO PRVIH BODOVA SA GOSTOVANJA: Aritonović i Todorović golovima doneli trijumf!

Autor:

Sport

26.09.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija Sušice.

SUŠIČANI STIGLI DO PRVIH BODOVA SA GOSTOVANJA: Aritonović i Todorović golovima doneli trijumf!

Foto: FK Sušica 1929

U okviru šestog kola Treće lige Kragujevca ekipa Bukorovca ugostila je sastav Sušice 1929, domaćin je do ovog meča osvojio tri boda, dok gosti imaju duplo više.

Odličan meč viđen je na stadionu "Teferič" u Kragujevcu gde su gosti od prvog minuta krenuli silovito ka golu protivnika. Nekoliko vezanih udaraca ka golmanu Radojeviću nisu pronašli put do mreže, ali je u 25. minutu čuvar mreže Bukorovca ipak kapitulirao. Udarac Aritonovića boksovao je golman Radojević, ali je na loptu natrčao Stefan Todorović koji je glavom smešta u mrežu, 1:0 za Sušicu. 

Nisu se zaustavili tu gosti, nastavili su sa ofanzivnom igrom i ubrzu su imali stopostotnu priliku za uvećanje vođstva. Elvis Beganaj je izašao sam ispred golmana rivala, ali nije uspeo da istog savlada, prvo poluvreme završeno je minimalnom prednošću gostiju.

Za vreme odmora u redovima domaćina izvršene su dve promene, dok su gosti sa startnih 11 ušli u nastavak meča. Znali su fudbaleri Sušice da će im novi pogodak u velikoj meri olakšati utakmicu, i furiozno su krenuli od prvog minuta nastavka.

Republika

Foto: FK Sušica 1929

Krajnji rezultat

Igrao se 53. minut kada je lopta nakon par kratkih dodavanja stigla do danas veoma raspoloženog Uroša Aritonovića, kome nije bilo teško da sa nekih 20-tak metara odličnim udarcem matira golmana domaćina, 2:0 za goste.

Nije se dugo čekalo za novi pogodak Sušice, mladi Tomić je proboj po levoj strani, ubacio je loptu u šesnaesterac odakle je Todorović šalje u mrežu, 3:0 za sastav Sušice u 62. minutu. 

Krenuli su svim silama domaćini ka golu rivala, nisu imali više šta da čekaju fudbaleri Bukorovca, ali sve nalete je uspešno odbila danas besprekorna odbrana Sušice, koja je na svim poljima funkcionisala perfektno. U redovima gostiju su priliku dobili igrači sa klupe, što je dovelo do mirne završnice u kojoj publika nije imala prilike da vidi nove pogotke.

Bukorovac - Sušica 0:3 (0:1)

Bukorovac: Radojević (od 32' Đorđević), Marković (od 46' Jovanović), Čorbić, Jevtović, Mihajlović, Andrejić (od 58' K. Kovačević), Ćosić (od 46' Miloradović), A. Kovačević, Spasić (od 65' Nikolić), Lepović (od 69' Jotović), Simić

Sušica: Joksić (od 76' Balović), Lazić (od 61' Nešić), Dimitrijević (od 80' I. Tomić), Stamenković, Aritonović, N. Tomić, Simić, Todorović (od 63' Stojanović), Beganaj, Ilić (od 53' Radojević), Laušević

 U sledećem kolu ekipa Sušice dočekuje Partizan iz Cerovca, dok sastav Bukorovca gostuje Arsenalu 1930.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading