FENOMENALNA PARTIJA OBA TIMA: Sa stadiona u Bačkom Gradištu su svi navijači otišli zadovoljni viđenim!

Autor:

Sport

27.09.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je domaćin osvojio sva tri boda.

FENOMENALNA PARTIJA OBA TIMA: Sa stadiona u Bačkom Gradištu su svi navijači otišli zadovoljni viđenim!

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

U okviru sedmog kola Vojvođanske lige Sever ekipa Vojvodine iz Bačkog Gradišta ugostila je sastav OFK Mladost iz Apatina, domaćin je do ovog susreta osvojio devet bodova, dok su gosti zabeležili pet više.

Odličan meč viđen je na stadionu u Bačkom Gradištu, gde se okupilo oko 200 gledalaca. Gosti su već na samom startu susreta iskoristili grešku rivala i poveli su u prvom minutu, strelac za Mladost bio je Aljoša Jovović, 1:0. 

Rani gol otvorio je utakmicu u potpunosti, nizale su se prilike na jednoj i drugoj strani, ali su do odlaska na odmor spretniji bili domaći fudbaleri. Igrao se 40. minut kada je jedan centaršut u kazneni prostor gostiju u mrežu svog tima smestio Štrbac, autogol za 1:1.

Republika

Foto: FK Vojvodina Bačko Gradište

Veliki trijumf Vojvodine

Ušli su domaći dosta bolje u drugo poluvreme, stvarali su prilike uglavnom preko prodora i iz jednog takvog su stigli do prilike da "sa kreča" preokrenu meč u svoju korist. Siguran realizator najstrožije kazne bio je rezervista Nemanja Jović, 2:1 za Vojvodinu.

Otvorena, napadačka igra nastavljena je i posle nove promene rezultata, imali su nešto bolje i konkretnije prilike domaći do kraja meča, ali nove promene rezultata nije bilo.

Vojvodina (Bačko Gradište) -  Mladost (Apatin) 2:1 (1:1)

Vojvodina: Šmit, Brkić, Ilić, Pelengić (od 81' Dražić), Korać (od 81' Selić), Janković (od 64' Lojović), Novaković (od 38' Jović), Marković, Dabižljević, Sikimić (od 81' Radosavljević), Božičić

Mladost: Jeličić, Desnica, K. Jovović, Solać, Vejnović, Majstorović (od 81' Popović), Bačić, Ožegović (od 53' Arsović), Đukić, A. Jovović, Štrbac

U sledećem kolu Mladost dočekuje sastav Bajše, dok ekipa Vojvodine ide na noge timu Mladosti iz Bačkog Petrovca.

BONUS VIDEO: 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading