TADIĆ I FENER NEPOGREŠIVI - 7/7! Novi gol i asistencija srpskog majstora!

Autor:

Sport

01.10.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ispomoć bio i Džeko.

TADIĆ I FENER NEPOGREŠIVI - 7/7! Novi gol i asistencija srpskog majstora!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Fenerbahčea su nepogrešivi u dosadašnjem toku turskog šampionata! U nedelju su odigrani mečevi sedmog kola, Fener je dočekao Rizespor i na kraju slavio ubedljivo sa 5:0 i rivalima stavio do znanja da je glavni kandidat za titulu prvaka. Kako i ne bi kada dosadašnji bilans glasi: sedam utakmica - sedam pobeda.

Opet su u redovima istanbulskog velikana blistali fudbaleri sa naših prostora, kapiteni Srbije i Bosne i Hercegovine, Dušan Tadić i Edin DžekoUpravo je reprezentativac BiH igrao najbitniju ulogu kod prvog gola, već u 3. minutu je sjajno pronašaoTadića kojem se piše asistencija, a strelac je bio Šimanski.

Doskorašnji napadač Intera bio je najveća opasnost po Rize u prvom poluvremenu. Postigao je još jedan gol, ali je on poništen. A, u nastavku prava rapsodija "kanarinaca".

Kaveči je povisio na 2:0 u 47. minutu, da bi Edin Džeko postigao svoj novi gol na asistenciju Kavečija u 63. Na 4:0 povisio je Dušan Tadić, koji nije imao težak zadatak da pošalje loptu u mrežu sa oko pet metara od gola protivnika. Konačan rezultat postavio je King u 3. minutu sudijske nadoknade.

Bio je to peti gol Dušana Tadića na 14. meču, a dodao je još i tri asistencije u dresu Fenerbahčea, suverenog lidera turskog šampionata, koji u narednom kolu gostuje Kasimpasi, dok će Rizespor dočekati Samsunspor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading