KO JE STVORIO BOGA? Sedmogodišnja devojčica poslala pismo PAPI, odgovor iz Vatikana je nije usrećio!

Autor:

Svet

01.10.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

- Ako je Bog stvorio svet i ljude, ko je stvorio Boga? Ti sigurno znaš odgovor.

KO JE STVORIO BOGA? Sedmogodišnja devojčica poslala pismo PAPI, odgovor iz Vatikana je nije usrećio!

Foto: Tanjug/AP

Papa Franja izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama

Sedmogodišnja devojčica iz mesta Flero u provinciji Breša, poslala je pismo papi Franji nakon što je isto pitanje postavila roditeljima, baki, nastavniku, a niko joj nije dao zadovoljavajući odgovor, te je u junu pisala poglavaru Rimokatoličke crkve.

- Ako je Bog stvorio svet i ljude, ko je stvorio Boga? Ti sigurno znaš odgovor - stajalo je u pismu.

Nedavno joj je stigao odgovor iz Vatikana, a nosio je potpis papinog saradnika monsinjora Roberto Kampizija, ispisan na papiru sa pečatom Državnog sekretarijata i glasi:

- Sveti Otac je primio tvoje lepo pismo, zahvaljuje se na tvom gestu ljubavi i želi da te obavesti da se moli sa tobom, kako bi mogla da rasteš sa iskrenom željom da upoznaš i voliš Hrista.

Sveštenik tamošnje parohije, Don Alfredo Skaroni, rekao je da odgovor koji je dobila devojčicu nije zadovoljio, ali da ju je on umirio rečima: „odgovor je tu, veoma je složen, razumećeš ga kada odrasteš“.

Sa druge strane , porodica devojčice je srećna što je dobila i odgovor u takvom obliku .

Sveštenik je rekao da su srećni što su dobili papino pismo i blagoslov, a devojčica će jednog dana morati sama da pronađe odgovor, prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading