GOL-MAŠINA MITROVIĆ NE STAJE! Ronaldo u neverici, Srbin mu diše za vratom!

Autor:

Sport

15.09.2023

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković Savić upisao asistenciju.

GOL-MAŠINA MITROVIĆ NE STAJE! Ronaldo u neverici, Srbin mu diše za vratom!

Foto: Twitter/Printscreen/AlHilal_en

Aleksandar Mitrović u dresu Al Hilala

Srpski napadač Aleksandar Mitrović ponovo se upisao u listu strelaca. Fudbaler Al Hilala postigao je vodeći gol za svoj tim u šestom kolu saudijske PRO lige protiv Al Rijada, i to sa penala u 30. minutu. Konačan rezultat bio je 6:1.

Srbinu je to peti gol za najtrofejniji klub u Saudijskoj Arabiji i sada se nalazi na drugom mestu liste strelca u tamošnjem šampionatu posle svega četiri odigrana meča. Mitrogol zapravo deli drugu poziciju sa još trojicom kolega među kojima je i doskorašnji fudbaler Liverpula Sadio Mane. Na čelu liste strelaca trenutno je Kristijano Ronaldo sa šest pogodaka, ali i utakmicom više od centarfora "orlova".

To nije sve kada je u pitanju dopinos srpskih fudbalera za Al Hilal u meču sa Al Rijadom. Naime, budući da vode 2:0 na poluvremenu, posle Mitrovog gola, svoj bilans je popravio i drugi Srbin u timu - Sergej Milinković Savić. Kreativni vezista, naime, upisao je asistenciju Al Šaraniju u 45+4 minutu, što mu je drugo uspešno dodavanje u tekućem ciklusu takmičenja. 

Pre ovog meča, Al Hilal je bio drugoplasirani tim na tabeli sa 13 osvojenih bodova, dok je lider Al Itihad sakupio 16. Upravo su pomenuta dva kluba, inače najbolja saudijska, u prethodnoj rundi šampionata odigrali spektakularan meč. Srpski Al Hilal je slavio u gostima posle preokreta sa 4:3 (1:3), a apsolutni junak bio je Aleksandar Mitrović koji je postigao het-trik. Doprinos SMS-a bila je asistencija za pobednički gol.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading