ŠOU MITROGOLA U DERBIJU! Aleksandar VELIKI volejčinom i het-trikom u SPEKTAKULARNOM meču SRUŠIO Al Itihad! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2023

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Al Hilala preokretom su savladali Al Itihad na gostovanju rezultatom 4:3 i preuzeli lidersku poziciju.

ŠOU MITROGOLA U DERBIJU! Aleksandar VELIKI volejčinom i het-trikom u SPEKTAKULARNOM meču SRUŠIO Al Itihad! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Goleada je započela u 16. minutu kada je pogodio Romarinjo, dok je 240 sekundi posle toga usledio najlepši potez na utakmici.

Ogroman doprinus trijumfu dali su srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, a naročito se to odnosi na Mitrogola.

Bilo je jasno da će na stadionu u Džedi sve prištati od fudbala, a domaći tim je poveo već u 14. minutu, pogotkom Romarinja.

Ipak, radost domaćih navijača nije predugo trajala. Igrao se 20. minut susreta, kada je Abdulhamid asistirao, a Aleksandar Mitrović prelepim udarcem matirao Marsela Grohea, golmana domaće ekipe.

Izdigao se Al Itihad i preko Francuza Karima Benzeme i Abderazek Hamdalaha došao do plusa od dva i vođstva 3:1.

A, onda je na scenu opet stupio Mitrović i za samo pet minuta od 60. do 65. kompletirao svoj prvi het-trik na terenima Saudijske Arabije, te je rezultat bio izjednačen 3:3.

Potpuni preokret viđen smo u 71. minut, kada je Salem Al Davsari realizovao dodavanje Sergeja Milinkovića-Savića za konačnih 3:4 i spektakularan preokret.

Srpski napadač je nedavno stigao u Saudijsku Arabiju, iz dresa londonskog Fulama, a u trećem meču za Al Hilal, naš golgeter je uspeo da postigne već četvrti pogodak, nakon što je u strelce upisao i na debiju, protiv Al Raeda.

Al Hilal je trijumfom pretekao Al Itihad na liderskoj poziciji, a najveće zasluge za to idu na adresu srpskih reprezentativaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading