ŠTA JE SAD OVO? Tek što je stigao, Mitrovića TERAJU iz Al Hilala! OVO je glavni RAZLOG!

Autor:

Sport

24.08.2023

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac mora da menja sredinu.

ŠTA JE SAD OVO? Tek što je stigao, Mitrovića TERAJU iz Al Hilala! OVO je glavni RAZLOG!

Foto: twiter.com/Fabrizio Romano

Aleksandar Mitrović

Prema pisanju portala "Talksport", čelnici Al Hilala imaju veliku želju da dovedu Romelua Lukakua, a ako im to uspe, vrlo lako bi Aleksandar Mitrović morao da napusti klub.

Za Mitrovića već postoje interesovanja drugih klubova iz Saudijske Arabije – Al Šabab i Al Etifak Stivena Džerarda bi voleli da ga vide u svojim redovima.

U daljem tekstu "Talksport" donosi informaciju da čelnici Al Hilala imaju veliku želju da dovedu Romelua Lukakua, pa ukoliko im to uspe, veoma lako bi Mitrogol morao da napusti svoj novi klub.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Inače, on ne mora da brine, pošto za Mitrovića već postoje interesovanja drugih ekipa iz Saudijske Arabije – Al Šabab i Al Etifak su voljni da ga vide u svojim redovima. Ovaj drugi tim sa klupe predvodi Stiven Džerard, nekadašnji menadžer Aston Vile i igračka legenda Liverpula.

Najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije stigao je ovog leta u Saudijsku Arabiju, u transferu vrednom više od 50.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading