FULAM ILI AL HILAL? Doneta KONAČNA odluka! Evo gde Mitrović nastavlja KARIJERU!

Autor:

Sport

19.08.2023

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač glavna zvezda prelaznog roka.

FULAM ILI AL HILAL? Doneta KONAČNA odluka! Evo gde Mitrović nastavlja KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama dočekuju Brentford u drugom kolu Premijer lige, ali u timu neće biti Aleksandra Mitrovića!

Najbolji igrač "kotidžera" se, prema pisanju "Žurnala", još u petak uputio ka Rijadu, gde će obaviti lekarske preglede i staviti potpis na trogodišnji ugovor sa Al Hilalom!

Mitrogolu će od ovog transfera pripasti astronomskih 25 miliona evra po sezoni, odnosno, ako se ugovor ispoštuje do kraja, neverovatnih 75.000.000 evropskih novčanica. Suma može da bude još veća, ako se izbori za bogate bonuse koji će uslediti za golove, prenosi ovaj sportski list.

Fulam je na kraju odlučio da prihvati ponudu Al Hilala tešku 60.000.000 dolara, što je 55.000.000 evra. Klub sa Krejven Kotidža dugo je držao cenu na 60.000.000 evra, ali je odlučio da malo popusti, kako bi sve strane bile zadovoljne.

Menadžer premijerligaša Marko Silva je na konferenciji za novinare u petak izjavio da Mitrović propušta duel sa Brentfordom koji se igra u subotu od 16 časova zbog povrede skočnog zgloba koju je zaradio na otvaranju sezone protiv Evertona. Potvrdio je da ista nije teže prirode, ali da najbolji strelac ekipe iz prošle godine ne može da pomogne saigračima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Ovo je engleske novinare jasno navelo da dalje spekulišu o njegovom transferu u Al Hilal, koji se očekuje možda već u toku dana.

Mitrovića će u novom klubu sačekati suva elita. Ispred svih saigrač iz nacionalnog tima Sergej Milinković-Savić, zatim najskuplja kupovina u istoriji arapskog fudbala Nejmar, potom Brazilac Malkom, Portugalac iz Vulverhemptona Ruben Neveš, štoper Kalidu Kulibali i doskorašnji golman Sevilje Jasin Bunu.

Svi oni zbirno su plaćeni bezmalo 300.000.000 evra! Sa Mitrovićevim transferom ceh dolazi na gotovo 350.000.000 evra...

Kakav bi to bio tandem u napadu Mitrović – Nejmar, podršku imaju u Sergeju, Malkomu, Nevešu, u defanzivi dominiraju Kulibali, ispred mreže Bunu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading