NOVI VELEOBRT: Ništa od Intera - ovo je Mitrovićev NAREDNI KLUB?!

Autor:

Sport

06.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski internacionalac je zvezda ovog prelaznog roka.

NOVI VELEOBRT: Ništa od Intera - ovo je Mitrovićev NAREDNI KLUB?!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović, i dalje aktuelni fudbaler Fulama, ipak bi vrlo lako mogao da pojača ekipu saudijskog Al Hilala.

Najbolji strelac reprezentacije Srbije je već bio na meti ovog tima sa Bliskog istoka, pritiskao je i upravu Fulama da odobri transfer, pa se činilo da samo sitnice dele Mitrovića od odlaska u Al Hilal.

Ipak, sve se izjalovilo u poslednji čas, pa se napadač nije pridružio Sergeju Milinkoviću-Saviću, koji je već obukao dres ovog kluba iz Saudijske Arabije.

Mitrović se, uprkos pretnjama, vratio treninzima Fulama, čak je i u subotu zabeležio nastup u prijateljskoj utakmici na Krejven Kotidžu, na kojoj je dobio i zvižduke navijača, pa se činilo da je ipak blizu ostanku u Londonu. Međutim...

Društvene mreže "zapalio" je snimak Mitrovića, koji je viđen aerodromu u Londonu, gde navodno čeka let za Saudijsku Arabiju, kako bi završio transfer u Al Hilal. Ipak, ovo treba uzeti sa rezervom, jer se možda radi o nekom starijem snimku našeg napadača.

Podsetimo, interesovanje za sjajnog golgetera je pokazao i milanski Inter, što bi svakako, sa fudbalske strane gledišta, bila mnogo bolja solucija i za njega, ali i za reprezentaciju. Ipak, jasno je da trenutno evropski klubovi ne mogu da se takmiče sa bogatim ponudama sa Bliskog istoka.

Videćemo u narednim danima kako će se završiti ova saga i gde će naš napadač na kraju završiti karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading