OGLASIO SE I ROMANO: Transfer vrlo blizu - Mitrović se SELI u Saudijsku Arabiju!

Autor:

Sport

16.08.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan naš fudbaler ide u ovaj klub.

OGLASIO SE I ROMANO: Transfer vrlo blizu - Mitrović se SELI u Saudijsku Arabiju!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Čelnici Al Hilala i Fulama polako privode kraju dogovor oko transfera srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u klub iz Saudijske Arabije, prenosi Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski novinar na svetu.

On podseća da je Al Hilal poslao novu ponudu Fulama, koja iznosi 46 miliona funti, a trenutno se čeka samo odgovor londonskog kluba. Čini se da će londonski klub prihvatiti istu i da će se Mitrović preseliti u Arabiju, odnosno u Rijad, a da će sva papirologija biti gotova do kraja nedelje. 


Mitrović je u julu dogovorio lične uslove ugovora sa Al Hilalom, a srpski reprezentativac čeka samo dozvolu Fulama da ozvaniči saradnju sa novim klubom. Podsetimo, jednom je dogovor već propao, ali se sada čini da nema prepreka i da će reprezentativac "orlova" postati novi fudbaler koji se iz Evrope preselio na Blisko istok.

Mitrović će tako postati saigrač Sergeja Milinković-Savića, koji već blista u klubu iz Rijada. Sa njima će igrati i Brazilac Nejmar koji je juče takođe dogovorio prelazak u ovaj platežno najmoćniji klub današnjice.

Podsetimo, osim u Fulamu, srpski centarfor je u karijeri igrao i za Partizan, Anderleht, odnosno Fulam, u kom je od 2018. godine. U dresu ovog kluba je odigrao 173 ligaške utakmice, a za to vreme je zabeležio 97 pogodaka i postao jedna od ikona ove ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading