MITROVIĆ NA UDARU: Menadžer Fulama ISPROZIVAO srpskog napadača!

Autor:

Sport

19.08.2023

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac ne poštuje legendu kluba.

MITROVIĆ NA UDARU: Menadžer Fulama ISPROZIVAO srpskog napadača!

Foto: www.profimedia.rs

Menadžer fudbalera Fulama Marko Silva je danas saopštio da je Aleksandar Mitrović po svaku cenu želeo da napusti Fulam i dodao da je sve dogovoreno između londonskog kluba i Al Hilala iz Rijada, gde će najbolji strelac reprezentacije Srbije svih vremena nastaviti karijeru.

Mitrović nije bio ni na klupi u meču u kom je ranije danas Fulam kod kuće ubedljivo poražen od Brentforda (0:3).

- Mitrović nije bio u timu jer prethodnih dana nije trenirao sa ekipom. On je na putu da napusti klub. Dobio sam informaciju i potvrdu da će otići iz Fulama u Al Hilal, pošto su klubovi postigli dogovor. Završila se Mitrovićeva era u Fulamu. Po svaku cenu je želeo da napusti klub. Ako me pitate da li bi fudbaleri trebalo da se ponašaju ovako, ne, to nije normalno - rekao je portugalski stručnjak na konferenciji za medije posle meča.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u dresu Fulama

Mitrović (28) će postati najskuplje prodati igrač Fulama u istoriji, pošto će cena transfera iznositi 50 miliona funti. Prethodni rekord bio je transfer Rajana Sesenjona u Totenhem za 30 miliona funti.

Al Hilal još uvek nije zvanično objavio transfer Mitrovića, a pre samo jednog sata obavljena je promocija Nejmara u klubu iz Rijada, neposredno pred početak ligaškog meča protiv Al Feihe, kluba koji sa klupe predvodi Vuk Rašović, a čiji su članovi Vladimir Stojković i Milan Pavkov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading