A POSLE SRBA - POTOP! Doskorašnji klubovi "orlova" NE MOGU DA SE SASTAVE bez njih

Autor:

Sport

19.08.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajaksu samo bod protiv Ekselsiora, Fulam izgbio od Brentforda

A POSLE SRBA - POTOP! Doskorašnji klubovi "orlova" NE MOGU DA SE SASTAVE bez njih

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić

A, posle Srba - potop! Srpski fudbalski reprezentativci, ali i oni sa šireg spiska selektora Dragana Stojkovića Piksija, u klubovima čije broje brane i na svim meridijanima uopšte igraju zapaženu rolu. U mnogima čak i ključnu, a tome svedoče uvodni rezultati u nekim od najjačih liga sveta poput Engleske i Holandije. 

Naime, evropski velikan Ajaks teško je podneo rastanak sa doskorašnjim kapitenom Dušanom Tadićem, koji istu funkciju i zaduženje obavlja i u selekciji Srbije. Nakon što je popularni Duća napustio Amsterdam ovog leta i prešao u Fenerbahče, "kopljanici" nisu uspeli da dođu do pobede. Nešto im je falilo u meču prvog kola Erdivizije protiv Ekselsiora u gostima, te su odigrali samo 2:2. Možda je baš Tadić bio taj tas na vagi koji bi prevagnuo u korist Ajaksa i doneo mu pobedu na startu. Ostaje im samo da žale.

Neće biti lako ni Fulamu, koji je od subote i definitivno ostao bez Aleksandra Mitrovića, srpskog napadača koji prelazi u redove Al Hilala iz Saudijske Arabije. Naime, u drugom kolu Premijer lige "kolibri" su na svom "Krejven Kotidžu" dočekali ne baš reprezentativni Brentford, i izgubili glatko sa 3:0. Mitrović je, podsetimo, prošle nedelje u uvodnoj rundi elitnog ranga ušao sa klupe, a tek nakon toga Fulam je uspeo da postigne gol i dođe do bodova na gostovanju Evertonu (1:0).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading