NIT' ORAO, NIT' KOPAO: Partizanu od transfera Mitrovića stiže veliki novac!

Autor:

Sport

19.08.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pitanju je FIFA-in fond solidarnosti.

NIT' ORAO, NIT' KOPAO: Partizanu od transfera Mitrovića stiže veliki novac!

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Aleksandar Mitrović i zvanično će postati napadač Al Hilala!

Engleski Fulam na ime obeštećenja zaradiće više od 50.000.000 evra, javlja transfer-mag Fabricio Romano, dok srpskom fudbaleru sleduje 25.000.000 evra po sezoni kada potpiše trogodišnji ugovor.

 

 

Interesantno, značajnu sumu novca od trasnfera Aleksandara Mitrovića u Saudijsku Arabiju dobiće i Partizan. Naime, klub iz Humske će na konto FIFA-inog fonda solidarnosti prihodovati nešto više od 1.000.000 evra! Budući da je rođeni Smederevac ponikao u taboru crno-belih, odnosno Teleoptiku, gde je napravio prve profesionalne korake, u kasu filijale iz Zemuna sliće će dodatih 300.000 evra.

Suštinski, Partizan od posla u koji nije bio upleten, što bi naš narod rekao "nit' orao, nit' kopao", zaradiće 1.300.000 miliona evra.

Što se Mitrovića tiče, ostali su još neki sitni detalji oko dokumentacije za potpisivanje ugovora, a zvaničan paraf staviće nakon medicinskih pregleda u Parizu.

Mitrogol će se priključiti Sergeju Milinković-Saviću, Nejmaru, Kalidu Kulibaliju, Rubenu Nevešu i ostalim zvezdama svetskog fudbala koje su ovo leto potpisale ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading