MITAR ZALUDEO ARAPE, NE BI GA DALI NI ZA SILNE MILIONE: Saudici Srbinu posvetili pesmu

Autor:

Sport

29.08.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cele Al Hilalova tribina grmela Srbinu u čast. Atmosfera skoro kao u Engleskoj.

MITAR ZALUDEO ARAPE, NE BI GA DALI NI ZA SILNE MILIONE: Saudici Srbinu posvetili pesmu

Foto: twitter.com/Alhilal_FC

Aleksandar Mitrović je bog u Saudijskoj Arabiji! Srpski napadač upisao se u strelce već na debiju u pobedi svog Al Hilala protiv Al Raeda (4:0), a sada je u trijumfu nad Al Etifakom sa 2:0, koji trenira Stiven Džerard, rešio da asistira. On je glavom proigrao Malkoma, koji je stigao iz Zenita, a Brazilac šutnuo iz prve i pogodio.

 

 

Imao je Mitar još dobrih poteza kojima je bacio Arape u trans. Zbog toga ne čudi da su mu navijači Al Hilala već na drugom meču u dresu njihovog kluba posvetili pesmu. Cela tribina je u više navrata grmela kao što je to u Srbinovu čast bilo i u Engleskoj dok je igrao za Fulam. Tako se na tribinama moglo čuti čuveno "Mitro `s on fire", odnosno prepev poznate pesme "Freed from desire".

 

 

Imali su navijači Al Hilala čak i muzičku podršku, dok je za diktiranje ritma bio zadužen bubnjar. Međutim, evidentno je da Arapima fudbalsko navijanje nije u krvi pa će morati još mnogo da vežbaju kako bi se Mitar osećao kao u Engleskoj ili kod kuće. A imaće vremena da ovo usavreše. Doduše, već su privukli pažnju srpskom asu, koji ih je otpozdravio prilikom izlaska sa terena posle meča dok je pokazivao da su ga dirnuli u srce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading