"ORLOVE" ČEKA PAKAO U BUDIMPEŠTI: Mađari sa igračem više udaraju na Srbiju

Autor:

Sport

11.10.2023

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj naših severnih komšija veruje da će u subotu uživati u pobedi.

"ORLOVE" ČEKA PAKAO U BUDIMPEŠTI: Mađari sa igračem više udaraju na Srbiju

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Za navijače se kaže da su 12. igrač, a ako je suditi na osnovu interesovanja u Budimpešti Mađarska će bročajno nadmoćnija dočekati Srbiju u duelu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naime, u Mađarskoj vlada veliko inteesovanje za duel sa "orlovima" pa je za tri i po sata planulo svih 65.000 karata za subotnji duel na "Puškaš areni".

Oligledno su naši severni susedi ubeđeni da im je utakmica protiv izabranika Dragana Stojkovića Piksija odlučujuća za odlazak na EVRO 2024 pa su rešili da isnune tribine i tako daju podršku svojim ljubimcima. Razlog za ovakav optimizam imaju jer su Mađari slavili usred Beograda protiv Srbije sa 2:1, pa sada prizivaju još jedan trijumf.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Takođe, ovaj meč je važan zbog situacije na tabeli. Naime, Mađarska i Srbija dele prvo mesto G grupe sa po deet bodova, dok je Crna Gora trećeplasirana sa osam bodova. Kako samo ove tri selekcije konkurišu za dva mesta koja vode u Nemačku dogodine, Mađarima je namera da se otcepe pobedom i da onda ostave Srbima i Crnogorcima da se 17. oktobra razračunaju u borbi za drugo mesto.

O interesovanju pred ovaj meč govorio je i prvotimac Mađarske Roland Šalai.

- Probao sam da pomognem svakom ko mi je tražio kartu, ali za mene je najvažnije što će mi tu biti roditelji. Oni su mi najvažniji. Svi u timu smo maksimalisti, želimo da uzmemo svih šest bodove iz ove dve utakmice. Neće biti lako, pogotovo protiv Srbije, koja dolazi dodatno motivisana posle poraza u Beogradu, ali ne plašimo ih se. Naš cilj je jasan, želimo da u oktobru završimo posao oko plasmana na EP - rekao je Šalai.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading