CRNOGORCI PRETE SRBIJI: Biće LAKŠE bez Vlahovića!

Autor:

Sport

09.10.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak ispit je pred fudbalerima Crne Gore.

CRNOGORCI PRETE SRBIJI: Biće LAKŠE bez Vlahovića!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović pričao je u Podgorici za "Vijesti" pred duel protiv Srbije u kvalifikacijama za EP 2024. godine.

Prvobitno će "sokolovima" rival biti selekcija Libana u prijateljskom meču, ali je akcenat bio na meču protiv izabranika Dragana Stojkovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crne Gore

 

-Meč u Beogradu je još jedna prilika da se predstavimo na pravi način. Čeka nas zahtevan meč, oba tima su u igri za plasman na EP, a siguran sam da možemo da ponovimo onih 80 minuta iz duela u Podgorici kada smo u finišu kažnjeni za promašaje. Ovog puta igra mora da bude prava 100 minuta. Ako to uspemo onda možemo da se nadamo dobrom rezultatu - rekao je Radulović.

Republika

Foto: Starsport

Miodrag Radulović

 

Osvrnuo se na izostanak Dušana Vlahovića.

- Prevashodno je cilj da se pripremimo, nikada nismo gradili sreću na tuđoj nesreći. Žao mi je što Vlahović ne igra, ali kada znamo da je on u Podgorici postigao dva gola, onda i njegov izostanak može da utiče da naš optimizam bude još veći. Zaista verujemo da možemo, to smo do sada i pokazali u izjednačenoj grupi. Na tri meča do kraja smo uspeli u namjeri da ostanemo u igri do samog kraja - završio je Miroslav Radulović.

Srbija će pre meča sa Crnom Gorom u subotu igrati sa Mađarskom u Budimpešti, a meč počinje u 20.45 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading