PROSLAVLJENI REPREZENTATIVAC VERUJE U "ORLOVE"! Šteta što samo JEDAN može na EP!

Autor:

Sport

15.10.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni čuvar mreže ne sumnja u odlazak Srbije na šampionat Evrope.

PROSLAVLJENI REPREZENTATIVAC VERUJE U "ORLOVE"! Šteta što samo JEDAN može na EP!

Foto: Starsport

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj izjavio je danas da je Srbija favorit protiv Crne Gore u predstojećem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će 2024. godine biti održano u Nemačkoj.

Srbija će u utorak od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Crnu Goru u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su juče u Budimpešti poraženi od Mađarske (1:2) i nalaze se na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova, dok je Crna Gora treća sa osam uz meč manje. Mađarska je prva sa 13 poena.

- Nažalost samo jedna reprezentacija će ići na Evropsko prvenstvo. Što se Srbije tiče, posle kvalifikacija za Mundijal sve je bilo idealno, očekivali smo da će tamo napraviti bolji rezultat. Međutim, od Katara pa kroz kvalifikacije forma je u padu, zaključno sa ova dva poraza od Mađarske. Situacija se zakomplikovala, ali to je sport - rekao je Kralj u emisiji "Sportsko popodne" TVCG.

Republika

Foto: Starsport

 

On je istakao da je veoma upoznat sa kvalitetima crnogorskih fudbalera.

- Srbija igra na svom terenu i favorit je, ali činjenica je da i Crna Gora sama odlučuje o svom plasmanu. Ubeđen sam da će biti neizvesna utakmica. Upoznat sam sa kvalitetom crnogorske reprezentacije. U Partizanu je uvek bilo i biće crnogorskih igrača - naveo je operativac crno-belih.

Ivica Kralj (50) je u Partizan stigao 1987. godine iz tivatskog Arsenala.

- Osećanja su pomešana, ja sam od 14 godine u Beogradu, došao sam iz Tivta. Za mene je ovo pre svega duel prijatelja - dodao je sportski direktor Partizana.

Proslavljeni as na kraju izjavio da veruje da Partizan ove sezone može da prekine dominaciju Crvene zvezde u Superligi Srbije.

- Zvezda je dominirala prethodnih godina, ali bilo je perioda i kada smo mi imali šest titula u nizu. Tako je to u fudbalu. Ovo je bio sada prvi prelazni rok da sam mogao na miru da sklopim ekipu. Finansijska situacija nije sjajna i u skladu sa tim se ponašamo i delujemo. I pored svega mislim da smo napravili dobru ekipu. Dobro smo startovali, ima još puno da se igra, ali optimista sam - zaključio je Ivica Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading