PRETI IM OPASNOST NA DOMAĆEM TERENU! Barać: "Panteri" moraju pasti

Autor:

Sport

15.10.2023

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas težak meč u Železniku, poručio je Barać

PRETI IM OPASNOST NA DOMAĆEM TERENU! Barać: "Panteri" moraju pasti

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

 Trener Mege Marko Barać rekao je pred meč sutra protiv FMP u Železniku, u okviru trećeg kola ABA lige, da njegova ekipa mora da odgovori na čvrstu igru koju "panteri" gaje na domaćem terenu.

- Posle dve utakmice koje smo igrali na jednu loptu, očekuje nas još jedno teško gostovanje. Iskoristili smo vreme, napravili skauting i radili na našoj igri. FMP je kroz dopunsku selekciju potpuno izmenio izgled spoljne linije i sada je to potpuno drugačiji tim u odnosu na pripremni period. Moramo da igramo sa mnogo koncentracije i da odgovorimo na čvrstu igru koju protivnik gaji na svom terenu -  rekao je Barać.

Mega je praznu sedmicu između drugog i trećeg kola regionalnog takmičenja iskoristila da odigra prijateljski meč protiv Dinamika i ubedljivom pobedom 80:54 popravila raspoloženje pred duel u Železniku.

Timotej Malovec se nada i prvom trijumfu u ABA ligi.
- Očekujemo težak meč na strani protiv FMP-a. Imali smo nešto više vremena ove nedelje i iskoristili smo ga da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnoj utakmici. Nadam se da ćemo odigrati najbolje što umemo i da ćemo doći do preko potrebne pobede - istakao je Malovec.

Košarkaši Mege i FMP-a su dosad delili megdan 14 puta u ABA ligi, a oba tima imaju po sedam trijumfa u međusobnim okršajima. Sutrašnji meč se igra od 20 časova u FMP Areni u Železniku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading