TRENER BORCA PRED MEČ PROTIV ZVEZDE MERIDIANBET! Imaju 16 sjajnih igrača u rotaciji!

Autor:

Sport

14.10.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačani dočekuju srpskog šampiona, posle poraza crveno-belih na evroligaškom gostovanju u Kaunasu.

TRENER BORCA PRED MEČ PROTIV ZVEZDE MERIDIANBET! Imaju 16 sjajnih igrača u rotaciji!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Borca iz Čačka Dejan Mijatović naglasio je pred meč protiv Crvene zvezde Meridianbet da protivnik ima 16 sjajnih igrača u rotaciji, ali da njegova ekipa želi da odigra dobru utakmicu pred svojim navijačima.

- Želim da moj tim ostane gladan dokazivanja. Momci su željni da se takmiče, a ko im je bolji i atraktivniji rival od Crvene zvezde Meridianbet. Crveno-beli su, uz Partizan, pokazali koliko su dominantni već na početku sezone. Prilično se odvajaju od cele lige. Tim je savršeno selektiran, ima 16 sjajnih igrača u rotaciji. A tu je i Duško Ivanović, koji je sjajno sklopio kockice. Sve u svemu, Crvena zvezda Meridianbet impresionira sastavom - rekao je Mijatović za klupski sajt.

Utakmica se igra u nedelju od 18 časova, a šef struke Čačana podvlači da njegova ekipa nema nameru da se preda.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu. Posle dve pobede puni smo samopouzdanja. Znamo šta moramo da učinimo. Kad se igra protiv Crvene zvezde Meridianbet, sve mora da bude iznad standardnog nivoa. Disciplina mora biti zavidna, ne sme biti praznih hodova. Imamo nameru da izađemo na megdan kao pravi tim - dodao je trener Borca.

Foto: Starsport

 

Sumirajući dosadašnji deo lige, kaže da je ekipa uradila dobar posao.

- Pobede protiv Cibone i Mege su mnogo važne, jer su nam to direktni konkurenti. To su dve izuzetno neugodne ekipe, što su i pokazale. Naravno, trijumfi su velika satisfakcija za uložen trud tokom priprema. Ovo je prvi put da Borac ima dve pobede na početku AdmiralBet ABA lige. Ali moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, ostalo je da odigramo 24 utakmice. Već je jasno da će liga biti veoma zanimljiva, sa mnogo iznenađenja. Moram još jednom da istaknem da su momci pokazali veliki karakter protiv Mege, jer su se vratili posle minus 13 i uspeli da slave u neizvesnoj završnici. Bitno je da nismo odustali, a to me raduje.

Iskusni stručnjak očekuje i veliku podršku sa tribina.

- Čačanska publika imaće priliku da uživa u impresivnoj košarkaškoj predstavi. Verujem da će hala u nedelju biti puna i da će Čačani napraviti atmosferu po kojoj su poznati - zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NAJVECI ROSTER

14.10.2023 20:18

VISE OD TRI PETORKE ,TO NIKO NEMA.