PRESEŠĆE MU DEBI: Četvorostrukog NBA Ol-star igrača očekuje pakao beogradske arene - direktan rival će mu biti saigrač sa Univerziteta!

Autor:

Sport

13.10.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko povreda bude dozvolila...

PRESEŠĆE MU DEBI: Četvorostrukog NBA Ol-star igrača očekuje pakao beogradske arene - direktan rival će mu biti saigrač sa Univerziteta!

Foto: Starsport

Košarkaši Monaka na startu nove evroligaške sezone poraženi su na gostovanju u Valensiji rezultatom 65:70 i u meču drugog kola protiv italijanskog Virtusa iz Bolonje imaju imperativ pobede.

Međutim, sa velikim nestrpljenjem trener Saša Obradović očekuje konačni debi najvećeg letošnjeg pojačanje, četvorostrukog učesnika NBA Ol-star meča Kemba Vokera koji usled povrede kolena do sada nje mogao da ponese opremu kluba iz Kneževine.

Prema informacijama koje stižu iz redova bliskih klubu, Voker bi mogao biti spreman za duel treće takmičarske runde kada ekipu Monaka očekuje gostovanje u Beogradu gde će se u Štark Areni sastati sa Crvenom zvezdom Meridianbet.

Potpuno je jasno da iskusni tridesettrogodišnji košarkaš nije mogao da očekuje bolji evroligaški debi, s obzirom da je potpuno jasno da će pristalice crveno-belih prirediti još jednu atmosferu za pamćenje, a ostaje da se vidi kako će se u grotlu Arene snaći američki plej koji zasigurno do sada nije imao priliku da nastupa pred frenetičnmom publikom.

 

 

Takođe je interesantno napomenuti da će njegov direktni protivnik na parketu biti plejmejker Crvene zvezde Meridianbet Šabaz Nejpir sa kojim je studirao na Univerzitetu Konektikat.

Duel 3. takmičarske runde između Crvene zvezde Meridianbet i Monaka na programu je 18. oktobra sa početkom od 20 časova.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading