"ŽIVELA SRBIJA!" UZVIKIVALI ALBANCI, MAKEDONCI, CRNOGORCI! Još jedan avion "Er Srbije" poleteo iz Tel Aviva!

Autor:

Vesti

13.10.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan avion Er Srbije poleteo je danas iz Tel Aviva.

"ŽIVELA SRBIJA!" UZVIKIVALI ALBANCI, MAKEDONCI, CRNOGORCI! Još jedan avion "Er Srbije" poleteo iz Tel Aviva!

Foto: Promo

U avionu Er Srbije ukupno su 133 putnika, u najvećem broju su građani Severne Makedonije, a postoji i deo državljana Srbije i Crne Gore, koji će iz Skoplja nastaviti put ka Beogradu.

- Ukrcali smo i zadnjeg putnika. Želim vam sve najbolje i pozdravljam vas ispred ambasada Srbije i Severne Makedonije, konzulata Crne Gore i ambasade Albanije, od dragih kolega koji su sve organizovali. Prvo letite do Skoplja, posle do Beograda. Čuvajte se i nadam se da se vidimo u boljim vremenima. Svako dobro - rekao je Dušan Vujović, otpravnik poslova ambasade Srbije u Izraelu.

Putnici su sa "Živela Srbija" pozdravili polazak aviona iz Tel Aviva.

- U uslovima potpuno otkazanih letova i blokiranog avio-prevoza sa Izraelom, saradnjom sa „Er Srbijom” za prevoz građana koji su zatražili pomoć prevaziđen je izazov organizovanja ovog čarter leta. Avio-prevoz koji će biti organizovan tokom sutrašnjeg dana biće besplatan za građane koji su zatražili pomoć - navedeno je ranije u zvaničnom saopštenju vlade Severne Makedonije, koja će snositi troškove ovog leta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanda

13.10.2023 14:07

Kad se pametni prizemlje, Srbija poleti 😶! Kome se dokazujemo?

Rade

13.10.2023 16:28

Uzvikivali Albanci!!! 🤣