JOŠ JEDAN AVION IZ TEL AVIVA KREĆE ZA BEOGRAD! Er Srbija organizuje repatrijacioni let!

Autor:

Vesti

08.10.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spiskove putnika za repatrijacioni let koordinira Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije.

JOŠ JEDAN AVION IZ TEL AVIVA KREĆE ZA BEOGRAD! Er Srbija organizuje repatrijacioni let!

Foto: Uroš Mitrović

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija u saradnji sa Vladom Republike Srbije planira obavljanje repatrijacionog leta iz Tel Aviva danas, kako bi omogućila povratak državljanima Republike Srbije koji su ostali bez svojih ranije rezervisanih letova.

Ovaj repatrijacioni let je organizovan za putnike koji su prvobitno rezervisali karte za letove drugih avio-kompanija, koje su u međuvremenu otkazale svoje letove zbog trenutnih događaja. Prema informacijama nadležnih službi, planirano je da avion Er Srbije poleti iz Tel Aviva večeras u 22:40 časova po lokalnom vremenu.

Spiskove putnika za repatrijacioni let koordinira Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije. Građani koji imaju pitanja ili zahtevaju dodatne informacije mogu se obratiti diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije u Izraelu ili Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije.

Er Srbija će nastaviti sa svojim redovnim letovima između Beograda i Tel Aviva u narednim danima, u skladu sa planiranim redom letenja.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading