ŠOKANTNA ISPOVEST DARE BUBAMARE: Majka mi je bila u dugovima! Pozajmljivala je novac da od mene napravi zvezdu!

Autor:

Zabava

08.10.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve sam saznala tek kasnije, nije mi ništa pričala jer sam bila klinka. Kad sam počela da zarađujem, svašta sam kupovala roditeljima da se odužim, priča folkerka.

ŠOKANTNA ISPOVEST DARE BUBAMARE: Majka mi je bila u dugovima! Pozajmljivala je novac da od mene napravi zvezdu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara kaže da su njeni roditelji po komšiluku pozajmljivali novac da bi mogli da je šalju u Beograd na audicije jer su podržavali njenu želju da se progura na estradi. Pevačica je ispričala da je njena majka šila stvari i uzimala garderobu od Darinih drugarica da bi imala šta da obuče za neka pojavljivanja, a koju je kasnije vraćala, kao i pozajmljen novac sa svih strana.


- Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona - priča Dara u emisiji "Iz profila" i dalje objašnjava da finansijska kriza njene roditelje nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoj san:

Foto: ATA Images/M.M.

Dara Bubamara

 


- Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: "Nemamo para, ne možeš da pevaš", nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo.


Bubamara je rekla da je pokojni Milovan Ilić Minimaks predvideo to kolika će zvezda biti jer mu se dopadala njena energija.

Foto: printscreen/youtube.com

Milovan Ilić Minimaks

 


- Minimaks je u meni video veliki talenat i znao je da ću da napravim veliku karijeru. Tako je kasnije i bilo. Kako sam krenula više da zarađujem, samo mi je bilo u glavi da se odužim roditeljima zbog toga što su verovali u mene i što su podržali moj san. Kad sam zaradila ozbiljnu lovu, svima sam nešto kupila ili obezbedila, bratu, majci i ocu. Sećam se da je tata jednom rekao: "Džaba, sine, sad da uživam u svemu ovome kad sam nemam snage." Uložila sam u njih milione. koji su i dalje bili ništa u odnosu na njihovo zalaganje i ulaganje u mene - kaže folkerka i dodaje:


- Da neko ne shvati pogrešno, mi nismo bili u nemaštini. Živeli smo pristojno, kao i svi u to vreme, ali za te neke stvari koji je moje guranje na estradu podrazumevalo morao je da se pozajmi neki dinar. Bitno je da je sve to kasnije vraćeno, sve do dinara.

 

U školi sam prebila učenicu pred svima


Dara kaže da je bila nestašna kao dete, pa se prisetila situacije iz škole i incidenta s jednom učenicom, koju je pretukla jer joj nije bila simpatična.

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

 


- Nisam ponosna na to, ali sećam se kako sam, kao mala, bila kočijaš. Umela sam bolje od dečaka da se pobijem i šamaram. Desilo se jednom da me je jedna devojka mnogo nervirala i napravila sam joj sačekušu i unakazila je pred svima. Prebila sam je i mnogo mi je bilo žao. Danas je verovatno ne bih prepoznala, ali naravno da bih se izvinila kad bih imala priliku. Ona te batine verovatno nikad nije zaboravila. Svako treba da se odbrani ako se oseća ugroženo, ali ne moramo probleme da rešavamo batinama.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sneza

09.10.2023 06:19

Bez mozga, porno pevaljko.